O adolescentă din Botoșani și-a donat alocația unor copii mai puțin norocoși

 O adolescentă din Botoșani și-a donat alocația unor copii mai puțin norocoși

Ana – Maria Boghian este o adolescentă de 14 ani din Botoșani care a reușit  să ne ofere o lecție de umanitate.

Impresionată de povestea tristă a unor copilași din satul Dumeni, comuna George Enescu, județul Botoșani, tânăra a decis să-și doneze alocația  Denisei, fetița crescută alături de cei 5 frați ai ei, de către bunica sa.

Mama lor i-a părăsit și a plecat în lume nepăsându-i de soarta copiilor ei. Bunica a fost cea care i-a adoptat și i-a luat sub aripa sa pentru că nu a vrut ca nepoții ei să crească într-un centru de plasament. Le oferă educație și iubire, iar rezultatele excelente de la școală sunt dovada implicării în buna creștere a nepoților.

Ana – Maria le-a cumpărat copiilor alimente, articole de îmbrăcăminte și jucării. Impresionată de povestea lor, adolescenta și-a pus gândurile pe hârtie și i-a transmis Denisei cuvinte de încurajare.

„Aș vrea să îți promiți că nu vei uita niciodată cum să te joci, că nu vei uita niciodată pentru ce lupți și că nu te vei lăsa învinsă”.

Gândurile adolescentei se îndreaptă și către bunica copiilor, cea care merită toată aprecierea și susținerea semenilor.

„Te rog să îi săruți mâinile bunicii din partea mea, dumneaei va înțelege de ce”.

Persoanele care doresc să ajute acești copii pot lua legătura cu Andreea Ursu, realizatoarea emisiunii „Inimă pentru inima”, care se ocupă de acest caz, la numărul de telefon 0751.888.007.





 

 

Spune-ne opinia ta