Acțiune de strângere de alimente pentru 100 de copii nevoiași

Acțiune de strângere de alimente pentru 100 de copii nevoiași

Corul misionar „Sf.Ioan Iacob Hozevitul” a inițiat zilele trecute o colectă cu scopul de a da o mână de ajutor Asociație „Sfinții Voievozi Mihail și Gavril” din Vatra Dornei, care oferă zilnic o masă caldă copiilor nevoiași. În urma donațiilor primite, s-au strâns aproximativ o tonă de alimente pentru cei 100 de copii pe care îi hrănește zilnic asociația.

Pentru că este nevoie în continuare de susținerea oamenilor de bine și pentru că este din ce în ce mai greu de a oferi o masă caldă copiilor, acțiunea de colectare a produselor alimentare neperisabile continuă. Produsele se vor colecta la Biserica "Sfântul Vasile cel Mare" din curtea Spitalului județean „Mavromati” Botoșani.

"Scriam zilele trecute despre colecta inițiată de corul misionar „Sf. Ioan Iacob Hozevitul” pentru a da o mână de ajutor asociației care oferă zilnic o masă caldă copiilor nevoiași. Și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că a trimis oameni de nădejde care s-au mobilizat pentru colectarea alimentelor!

Datorită tuturor celor care s-au implicat, am reușit să strângem aproximativ o tonă de alimente pentru cei peste 100 de copilași pe care îi hrănește zilnic asociația „Sfinții Voievozi Mihail și Gavril” din Vatra Dornei! 

Dar, înfăptuirea binelui necesită sacrificii și presupune o luptă continuă, iar doamna preoteasă se descurcă din ce în ce mai greu cu procurarea alimentelor pentru cei peste 100 de copii.

În acest sens, vă anunțăm că acțiunea de colectare a produselor alimentare neperisabile continuă și facem apel la toți cei care pot să ajute.

Produsele se vor colecta la biserica „Sfântul Vasile cel Mare” din curtea Spitalului Județean „Mavromati”.

Pentru a prelua noi înșine produsele, sunați-ne la unul dintre următoarele numere de telefon:

0757 620 474 – George Brînzei

0758 152 274 – Ioana Zamfirache

„Răul poate să-l facă oricine, cât de nevolnic ar fi. Binele însă e numai pentru sufletele tari şi firile călite.” (Nicolae Steinhardt, Jurnalul fericirii, Editura Mănăstirii Rohia, Rohia, 2005, p. 162)

Împreună putem aduce mai multă bucurie!", au transmis organizatorii acțiunii.

 

Spune-ne opinia ta