O familie cu 6 copii dintr-o comună din Botoșani are nevoie disperată de ajutor

O familie cu 6 copii dintr-o comună din Botoșani are nevoie disperată de ajutor

Sărăcia și deznădejdea sunt cuvintele care descriu cel mai bine situația familiei Vătămănescu  din Șendriceni, județul Botoșani. Doi părinți muncitori se străduiesc zi de zi să asigure celor 6 copii pe care îi au un trai decent, chiar dacă lipsurile financiare sunt atât de mari încât abia își duc zilele.

Casa în care locuiesc, construită cu forțele proprii, riscă să cadă pe ei. De multe ori locuința a fost  inundată și puținele lucruri pe care le dețineau  le-au pierdut. Capul familiei lucrează cu ziua pentru a le oferi copiilor un trai mai bun și siguranța zilei de mâine.

Cu lacrimi în ochi, femeia povestește că familia ei se află într-o situație disperată, iar faptul că nu poate să-și crească cei 6 copilași în condiții decente o macină foarte mult.

Copiii nu au visuri mărețe iar dorințele lor sunt atât de firești încât devin dureroase.  Nevoia de hrană, jucării sau îmbrăcăminte este principalul motiv de îngrijorare al părinților. Cea mai mare dorință a copiilor este să aibă și ei necesarul unui trai decent la această vârstă.

Persoanele care pot și vor să ajute această familie cu obiecte de mobilier, electrocasnice, pături sau lenjerii, obiecte de îmbrăcăminte sau alimente o pot face contactând familia la numărul de telefon 0758.273.166 sau luând legătura cu Andreea Ursu, realizatoarea unei emisiuni din cadrul unui post local de televiziune, la numărul de telefon 0751.888.007.

 

Spune-ne opinia ta