Invitatul de la Știri: Cătălin Mugurel Flutur, candidat PNL la Primăria Municipiului Botoșani!

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din acest an este aproape de final. Candidații și-au folosit toate resursele pentru a-i convinge pe botoșăneni că merită votul lor.

În studioul Știri Botoșani s-a aflat de această dată un candidat cu notorietate, atât administrativă, cât și politică. Asta întrucât portofoliul dumnealui menționează o îndelungă activitate ca primar și consilier local.

Ce nu a spus Cătălin-Mugurel Flutur în aceste săptămâni, ce a învățat din experiența campaniei de anul acesta și ce planuri are pentru următorii patru ani, vă invităm să aflați alături de noi.




Din CV-ul lui omului politic se pot extrage două importante aspecte: de-a lungul a peste 30 de ani a fost ori director, ori primar sau consilier local, cu mențiunea că a activat și în sectorul privat. Este de profesie inginer, absolvent al Institutului Politehnic ”Gh. Asachi” din Iași. O profesie care, spune Cătălin Flutur, l-a ajutat foarte mult în administrație.

În emisiunea moderată de Alina Șopu, invitatul ediției a vorbit și despre situația de la Locativa, instituție desființată de Primăria Botoșani în acest an. Dar nu sunt, din păcate, singurii muncitori afectați. O fabrică din Botoșani concediază peste 300 de angajați. Și se pare că astfel de situații se vor repeta în următorii ani. Cătălin Flutur a vorbit despre implicrea primarulul în astfel de secvențe. Are un primar pârghiile pentru a evita aceste drame sociale?

Acestea și multe altele în emisiunea Invitatul de la Știri de astăzi, moderată de Alina Șopu

(C.M.F. 21240015)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...