Ionuț-Bogdan Cărăușu, candidat independent la Consiliul Local Botoșani: ”Nu trebuie să mai votăm liste de partid!”

Dragi botoșăneni,

La finalul săptămânii trecute am lansat o invitație oficială pentru dezbateri publice către toți candidații la Consiliul Local al Municipiului Botoșani.

Din păcate, au confirmat doar PUSL-ul și un candidat independent.

Așadar, botoșănenii nu vor avea ocazia să afle ce planuri au ceilalți candidați la Consiliul Local pentru orașul nostru.

În schimb, toți acești candidați au preferat să meargă pe la emisiuni plătite, unde întrebările le-au fost ridicate la fileu, fără a fi puși în dificultate.

Refuzul partidelor de a participa la dezbateri relevă două aspecte:

Primul, lipsa de respect față de botoșăneni.

Și cel de-al doilea, confirmarea a ceea ce am mai spus, că cei mai mulți dintre candidații partidelor la Consiliul Local sunt doar niște mâini ridicate la vot, pentru a susține directivele de partid. Ei nu reprezintă, din păcate, interesele botoșănenilor.

Cu toții dorim o schimbare în bine, dar pentru aceasta, nu trebuie să mai votăm liste de partid.

Pentru o adevărată schimbare, pe 9 iunie, votați candidatul independent Ionuț-Bogdan Cărăușu, poziția 10 pe buletinul de vot.

(Comunicat Ionuț-Bogdan Cărăușu, C.M.F. 24240093)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...