Explozie de bucurie în rândul social-democraților botoșăneni, după închiderea urnelor! - FOTO, VIDEO

Anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor la închiderea urnelor a adus un val de fericire în rândul membrilor organizației județene a PSD Botoșani.

 Explozie de bucurie în rândul social-democraților botoșăneni, după închiderea urnelor! - FOTO, VIDEO

 Bucurie mare la sediul PSD Botoșani  

O parte dintre candidații la alegerile parlamentare au venit la ora 21.00 la sediul partidului, la aflarea procentelor obținute de PSD la nivel național aceștia sărind în sus de bucurie și aplaudând.

Potrivit primelor exit-polluri, PSD a obținut la nivel național 45,8%, iar PNL un procent de 20,8%.

"Vreau să mulțumesc botoșănenilor și tuturor românilor care astăzi s-au prezentat la vot și sunt ferm convinsă că ne-au acordat un vot de încredere. Începe numărătoarea voturilor, secțiile de votare s-au închis, iar rezultatul exit-poll-ului prezentat în această seară ne determină să fim foarte optimiști. Așteptăm să culegem datele din secțiile de votare. PSD are curajul și priceperea de a pune în practică măsurile economice prin care să avem mai mulți botoșăneni în clasa de mijloc. Avem oameni pricepuți și gospodari care pot conduce Guvernul și fiecare minister. Am mai făcut acest lucru de fiecare dată când am fost la conducerea țării. PSD este singurul partid care a prezentat un proiect de buget pentru anul următor, care cuprinde toate măsurile și soluțiile prezentate alegătorilor în timpul campaniei electorale. Cred că și acest lucru a contat în decizia electoratului de a ne legitima cu încredere. În acest fel, PSD a dorit să mai dea o garanție românilor că tot ceea ce a fost prezentat în ultimele două luni urmează să fie realizat în anul următor. Am încredere că dacă vom avea majoritate în Parlament și vom forma noul Guvern. Vor fi reluate politicile care transformă creșterea economică în beneficii astfel încât tinerii noștri să nu mai plece din România la muncă în străinătate", a declarat senatorul Doina Federovici, președintele organizației județene a PSD Botoșani. 



Și președintele executiv al PSD, Costică Macaleți, a ținut să mulțumească botoșănenilor care au ieșit duminică la vot. 

"Am preconizat un asemenea rezultat, sperăm ca după primele secții care vin să avem o imagine a votului acordat PSD și vreau să mulțumesc botoșănenilor pentru încrederea care ne-a fost acordată, să le mulțumesc", a spus Costică Macaleți.

La Botoșani, PSD se așteaptă să obțină patru mandate de deputat și două de senator. 

După anunțarea exit-poll-urilor, doamnele social-democrate de la Botoșani care sunt pe lista de candidați au primit câte un buchet de trandafiri roșii din partea colegilor, iar la un moment dat pe fundal se se auzea melodia lui Ion Suruceanu "Ce seară minunată".



GALERIE FOTO:







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
80

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
174

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
325

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...