Alianța Dreapta Unită Botoșani: Start în campanie și apel la respect și competiție de proiecte pentru Botoșani (Foto)

Campania electorală a început astăzi la ora 00.00, moment în care Alianța Dreapta Unită Botoșani a ținut să-și facă prezența la locurile de afișaj oficiale.

Alianța Dreapta Unită Botoșani: Start în campanie și apel la respect și competiție de proiecte pentru Botoșani (Foto)

Candidații la funcțiile de primar, președinte al consiliului județean, consilier local și județean au fost la prima oră a zilei de 10 mai, alături de colegii lor, în locurile stabilite conform legii pentru afișarea ofertei electorale. Au constatat astfel că sunt singurii competitori ce dau startul campaniei electorale pentru alegerile de pe 9 iunie.

Alianța Dreapta Unită, prin reprezentanții USR, PMP și FD, își exprimă speranța că actuala campanie va arăta maturitatea și decența tuturor competitorilor politici, astfel încât scenele din 2020 să nu se mai repete. ADU invită celelalte partide intrate în cursa electorală să respecte legile, să nu vandalizeze spațiile de afișaj și să folosească doar spațiile prevăzute de lege în acest sens. Să nu recurgă, din nou, la metode ilegale de atragerea votanților, așa cum au fost mereu cumpărarea voturilor sau șantajarea cetățenilor prin funcțiile deținute deja în administrație de unii competitori.

”Ne exprimăm speranța că vom avea la Botoșani o lună de campanie dominată de fair-play, cu o competiție a ideilor și proiectelor pentru creșterea și dezvoltarea județului, nu cu atacuri la persoane, acțiuni calomnioase și insulte. Nu cu afișe rupte, nu cu acte de vandalism. Din păcate atacurile murdare și comportamentul huligan ale partidelor ce și-au demonstrat și altă dată aceste ”valențe” au început deja în mediul online sau direct în stradă. Însă noi facem, totuși, un apel la o campanie civilizată, cu respect față de cetățeni și așteptările lor”, este mesajul adresat de Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Botoșani.     

(Comunicat USR Botoșani, Cod unic de identificare: 21240009)





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă: „Ne dorim ca efectivele de ordine publică să aibă o prezență vizibilă și activă în teren!” (foto)

astăzi, 15:48
27

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, luni, o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costî...

Pui de bufniță salvat de jandarmii botoșăneni, după un apel la 112! (foto)

astăzi, 15:31
34

Prin grija jandarmilor botoșăneni, un pui de bufniță a ajuns pe mâini bune, la un cabinet veterinar din municipiul Botoșani, care a acceptat să îi îngrijească rănile produse,...

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:15
235

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, luni după-amiază. În eveniment au fost implicate două autoturisme.La...