Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

În această dimineață, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.

După ora 9.30, membrii PNL Botoșani, în frunte cu președintele partidului, Valeriu Iftime, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, alături de Cătălin Mugurel Flutur, candidatul PNL la Primăria Botoșani, sprijiniți de senatorul Cristian Achiței și echipa propusă pentru funcțiile de consilieri, au fost prezenți în Parcul Junior din municipiul Botoșani, unde au lipit primele afișe electorale pe panourile puse la dispoziție.

În primul său discurs oficial de campanie, Valeriu Iftime a vorbit despre problemele cu care se confruntă județul Botoșani, îndemnând oamenii să voteze anul acesta ”experiența” și ”noutatea”. 




Iftime: ”Să dăm oamenilor speranța că se poate schimba ceva”

”Am o echipă foarte bună, sunt absolut convins că în spatele nostru sunt niște idei liberale care țin de dezvoltarea municipiului și a județului. Cred cu desăvârșire că tot ce am spus până acum trebuie implementat, nu este nimic demagogic, nimic spus la întâmplare. Faptul că ne pleacă copiii de acasă, faptul că industria e din ce în ce mai slab productivă, faptul că județul nu poate procesa aproape 90 de procente din industria agricolă, nu mai vorbesc de lucrurile care sunt atât de evidente, și mă duc din nou către compania de apă, la spital sau gunoaiele care ne inundă de la groapa de gunoi, toate lucrurile astea au nevoie de cineva care a mai făcut ceva la viața lui și care știe ce înseamnă să implementeze un proiect. Sunt în stare să fac asta. În spatele meu stau niște copii minunați. Vreau să dăm oamenilor speranța că se poate schimba ceva și să le dau o alternativă la vot. Să vină la vot și să spună: votez experiența, în cazul municipiului, și votez noutatea și un om de afaceri care a avut succes”, a transmis Valeriu Iftime, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani.

Flutur: ”Suntem pregătiți pentru un nou început”

La rândul său, Cătălin Mugurel Flutur a readus în campanie ideea unui ”nou început”, făcând totuși trimitere către perioada în care municipiul Botoșani a fost ”foarte puternic”.

”Noi suntem pregătiți pentru un nou început. Și va fi un nou început pentru Botoșani, o șansă pentru dezvoltare, pentru că suntem alături de niște echipe foarte bune de consilieri. Ei sunt forța noastră, pe ei mizăm, pe tinerețea lor, pe experiența lor în diverse domenii. Eu personal vreau să fac Botoșaniul mai puternic. Eram la un moment dat foarte puternici, am stagnat, iar Botoșaniul trebuie să aibă o șansă la dezvoltare împreună cu domnul președinte. Vom face o campanie bazată pe realitate și pe ideile noastre. Vom avea în programul nostru electoral proiecte de dezvoltare a Botoșaniului, pentru ca județul și municipiul să se dezvolte”, a spus Cătălin Flutur, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Botoșani.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

Luni, 20 Mai 2024
74

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

Luni, 20 Mai 2024
214

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

Luni, 20 Mai 2024
109

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...