Revelionul de la Rediu, Full House

Sute de persoane s-au distrat la trecerea dintre ani la Complex Rediu, la unul din cele mai frumoase revelioane organizate în Botoșani.

Revelionul de la Rediu, Full House

 Complex Rediu  

Toate locurile au fost ocupate din timp în cele trei restaurante în care reprezentanții complexului au organizat petrecerea de Revelion. Și de această dată s-au autodepășit în aranjamentele sălilor, în meniul complex etalat și în alegerile muzicale cu care au distrat pe cei care au ales să pășească în Noul An la Complex Rediu Hotel & Restaurant.



Anvergura evenimentului a depășit, ca de obicei, proporțiile normalului, și de această dată amintind de armata de oameni de la Complex Rediu care au “robotit” cot la cot  pentru a asigura reușita acestui eveniment. Meniul, unul cu totul special și de o complexitate imbietoare, a împletit tradiționalul cu bucătăria fină, regăsindu-se de la mușchiulețul afumat până la somon cu trufe din orez de sushi sau Confit de Candar, mousse-uri și spume de ciocolată, prăjituri și băuturi fine.

S-a cântat și s-a dansat până la zi, artiștii invitați speciali Sofia Vicoveanca și Anișoara Puică au ținut pe ringurile de dans pe toată lumea până la epuizare într-o frumoasă petrecere care a transformat Revelionul de la Rediu într-unul memorabil. Rețeta succesului, din nou - clienți tratați cu cele mai bune condiții, servicii și produse.







(P).