Toate locurile au fost ocupate din timp în cele trei restaurante în care reprezentanții complexului au organizat petrecerea de Revelion. Și de această dată s-au autodepășit în aranjamentele sălilor, în meniul complex etalat și în alegerile muzicale cu care au distrat pe cei care au ales să pășească în Noul An la Complex Rediu Hotel & Restaurant.
Anvergura evenimentului a depășit, ca de obicei, proporțiile normalului, și de această dată amintind de armata de oameni de la Complex Rediu care au “robotit” cot la cot pentru a asigura reușita acestui eveniment. Meniul, unul cu totul special și de o complexitate imbietoare, a împletit tradiționalul cu bucătăria fină, regăsindu-se de la mușchiulețul afumat până la somon cu trufe din orez de sushi sau Confit de Candar, mousse-uri și spume de ciocolată, prăjituri și băuturi fine.
S-a cântat și s-a dansat până la zi, artiștii invitați speciali Sofia Vicoveanca și Anișoara Puică au ținut pe ringurile de dans pe toată lumea până la epuizare într-o frumoasă petrecere care a transformat Revelionul de la Rediu într-unul memorabil. Rețeta succesului, din nou - clienți tratați cu cele mai bune condiții, servicii și produse.
(P).