Rediu Hotel & Restaurant se pregateste pentru Sarbatorile de Iarna

Complex Rediu va invita intr-o atmosfera unica, atat de Craciun, cat si de Revelion, sa petreceti clipe de neuitat alaturi de cei dragi! 

Restaurantul pregateste o gama variata de preparate, iar eleganta si rafinamentul amenajarii vor oferi o ambianta selecta, numai buna pentru petrecerea Sarbatorilor.  

Personalul va intampina cu o atmosfera calda si relaxanta, cu buna dispozitie, iar promptitudinea si atentia pentru fiecare dintre dumneavoastra vor face ca timpul petrecut aici sa fie o bucurie pentru suflet.

Fie ca este vorba despre o nunta sau un botez, o aniversare speciala sau eveniment de firma, Complex Rediu se dedica in totalitate crearii unor evenimente memorabile.

Capacitatea Restaurantului este de 360 de locuri, aranjarea permitand si acomodarea de grupuri mai numeroase. 

"In restaurantul nostru veti putea servi atat preparate traditionale cat si din bucataria internationala. Pentru perioada imediat urmatoare, reprezentand luna decembrie, ne propunem sa continuam aceasta experienta inceputa de circa o luna si jumatate, timp in care as dori sa precizez ca am functionat la un nivel neasteptat de bun, cu un numar foarte mare de clienti, mai ales in perioadele de sfarsit de saptamana, cand este necesara o rezervare pentru a putea accede in restaurant", ne spune prof. Paul Lupu, director Complex Rediu Hotel & Restaurant.   

Pentru Sarbatori, Restaurantul aşteaptă clienţii într-un mediu cald, primitor. "Şi, pentru ca preparate si bauturi se pot gasi in orice restaurant, noi dorim a impleti experienta culinara cu muzica de buna calitate, care sa nu agreseze clientul, ci sa redea un cadru de calm si eleganta, pentru a petrece niste sarbatori in liniste si bucurie", spune directorul Complexului Rediu.   

Preparatele vor fi diversificate si intr-un sortiment bogat din toate punctele de vedere, spune prof. Paul Lupu, care isi îmbie clientii prin produsele speciale oferite, muzica de calitate, surprize si multa voie buna. Si nu doar de Craciun si Revelion, ci si la... Revelion-Bis!

"Şi in bucataria a-la-carte, dar si in cea pentru preparate pentru mese festive, noi nu folosim stimulatori de gust, ci doar condimente traditionale, cele naturale in primul rand. Vom servi bauturi de buna calitate, bineinteles in compania acustica a maestrului Cozmita Lascarache, asa cum il cunoastem, cu o muzica pe gustul tuturor. Vom incerca sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri, pentru ca petrecerile de Craciun si de Revelion sa fie frumoase. In ziua de Craciun am pregatit un program cu surprize, o zi traditionala romaneasca, ce va incepe in jurul pranzului si in care, tinand cont ca toata lumea este pregatita din punct de vedere culinar in acele zile acasa, am decis sa deschidem restaurantul pentru ca oamenii sa aiba un loc in care sa vina sa se distreze, sa relationeze intr-un ambient muzical placut. Meniul propus pentru petrecerea de Revelion pune accentul pe bucataria internationala, cu preparate care nu se fac acasa, cu feluri deosebite pe care nu le-au gustat inca, pentru ca Revelionul sa fie cu adevarat o seara reusita. Si pentru a doua seara de dupa Revelion am pregatit o surpriza, Revelionul-Bis, care sa fie unul traditional, cu preparate facute in casa, in cel mai pur stil romanesc", ne spune prof. Paul Lupu, director Complex Rediu Hotel & Restaurant.   

Pentru aceste evenimente, rezervarile nu se pot face doar telefonic, fiind necesara si deplasarea la sediul restaurantului.

Tel. 0231.517131, 0755.034555

Facebook



 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Show cu ANTONIA și CONNECT-R pe scena de la Cornișa, foc de artificii pentru botoșăneni! (Foto, Video)

Sunday, 11 May 2025

Deși aproape toată ziua a plouat, spre seară soarele a răsărit și asta i-a îndemnat pe botoșăneni să iasă din case și să petreacă alături de Antonia și Connect-R & Band ultima...

Dispar Școala Altfel și Săptămâna Verde din școli și licee, așa cum le știau elevii și profesorii de ani buni!

Sunday, 11 May 2025

Din anul 2011, elevii din întreaga țară se bucură de Școala Altfel, o săptămână în care scapă de ore și merg în excursii, la fast food, în parc și au activită...

Grupul Industrial Electrocontact raportează o pierdere de 884.911 lei pentru primele trei luni din 2025

Sunday, 11 May 2025

Grupul Industrial Electrocontact a înregistrat în primul trimestru din 2025 o pierdere netă de 884.911 lei, în creștere cu peste 377% față de pierderea de 185.254 lei consemnată...