Rediu Hotel & Restaurant se pregateste pentru Sarbatorile de Iarna

Rediu Hotel & Restaurant se pregateste pentru Sarbatorile de Iarna
Complex Rediu va invita intr-o atmosfera unica, atat de Craciun, cat si de Revelion, sa petreceti clipe de neuitat alaturi de cei dragi! 

Restaurantul pregateste o gama variata de preparate, iar eleganta si rafinamentul amenajarii vor oferi o ambianta selecta, numai buna pentru petrecerea Sarbatorilor.  

Personalul va intampina cu o atmosfera calda si relaxanta, cu buna dispozitie, iar promptitudinea si atentia pentru fiecare dintre dumneavoastra vor face ca timpul petrecut aici sa fie o bucurie pentru suflet.

Fie ca este vorba despre o nunta sau un botez, o aniversare speciala sau eveniment de firma, Complex Rediu se dedica in totalitate crearii unor evenimente memorabile.

Capacitatea Restaurantului este de 360 de locuri, aranjarea permitand si acomodarea de grupuri mai numeroase. 

"In restaurantul nostru veti putea servi atat preparate traditionale cat si din bucataria internationala. Pentru perioada imediat urmatoare, reprezentand luna decembrie, ne propunem sa continuam aceasta experienta inceputa de circa o luna si jumatate, timp in care as dori sa precizez ca am functionat la un nivel neasteptat de bun, cu un numar foarte mare de clienti, mai ales in perioadele de sfarsit de saptamana, cand este necesara o rezervare pentru a putea accede in restaurant", ne spune prof. Paul Lupu, director Complex Rediu Hotel & Restaurant.   

Pentru Sarbatori, Restaurantul aşteaptă clienţii într-un mediu cald, primitor. "Şi, pentru ca preparate si bauturi se pot gasi in orice restaurant, noi dorim a impleti experienta culinara cu muzica de buna calitate, care sa nu agreseze clientul, ci sa redea un cadru de calm si eleganta, pentru a petrece niste sarbatori in liniste si bucurie", spune directorul Complexului Rediu.   

Preparatele vor fi diversificate si intr-un sortiment bogat din toate punctele de vedere, spune prof. Paul Lupu, care isi îmbie clientii prin produsele speciale oferite, muzica de calitate, surprize si multa voie buna. Si nu doar de Craciun si Revelion, ci si la... Revelion-Bis!

"Şi in bucataria a-la-carte, dar si in cea pentru preparate pentru mese festive, noi nu folosim stimulatori de gust, ci doar condimente traditionale, cele naturale in primul rand. Vom servi bauturi de buna calitate, bineinteles in compania acustica a maestrului Cozmita Lascarache, asa cum il cunoastem, cu o muzica pe gustul tuturor. Vom incerca sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri, pentru ca petrecerile de Craciun si de Revelion sa fie frumoase. In ziua de Craciun am pregatit un program cu surprize, o zi traditionala romaneasca, ce va incepe in jurul pranzului si in care, tinand cont ca toata lumea este pregatita din punct de vedere culinar in acele zile acasa, am decis sa deschidem restaurantul pentru ca oamenii sa aiba un loc in care sa vina sa se distreze, sa relationeze intr-un ambient muzical placut. Meniul propus pentru petrecerea de Revelion pune accentul pe bucataria internationala, cu preparate care nu se fac acasa, cu feluri deosebite pe care nu le-au gustat inca, pentru ca Revelionul sa fie cu adevarat o seara reusita. Si pentru a doua seara de dupa Revelion am pregatit o surpriza, Revelionul-Bis, care sa fie unul traditional, cu preparate facute in casa, in cel mai pur stil romanesc", ne spune prof. Paul Lupu, director Complex Rediu Hotel & Restaurant.   

Pentru aceste evenimente, rezervarile nu se pot face doar telefonic, fiind necesara si deplasarea la sediul restaurantului.

Tel. 0231.517131, 0755.034555

Facebook



 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
108

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
64

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
68

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...