Pierdeți la Blackjack? Iată unele dintre motive

Pierdeți la Blackjack? Iată unele dintre motive

Blackjack este frecvent promovat de cazinouri ca fiind cel mai simplu joc. În spatele acestei afirmații, există un oarecare adevăr. Nu există un răspuns rapid la motivul pentru care pierzi. Blackjack este surprinzător de complex din punct de vedere strategic. Așa că puteți pierde din mai multe motive. Există totuși niște greșeli des întâlnite pe care le poți evita odată ce le cunoști.

Nu verifici regulile înainte să joci
Simplitatea blackjack-ului este unul dintre avantajele sale majore. Din acest motiv, cei care caută distracție la cazinou se îndreaptă pur și simplu spre masa de blackjack și încep să parieze. Unii oameni folosesc chiar Blackjackul online de pe frank ca metodă de reducere a stresului, fără a ține cont de reguli în prima fază. Este posibil să fi trecut cu vederea citirea regulilor și restricțiilor exacte pe care le publică cazinourile. Cu toate acestea, cazinourile au posibilitatea de a modifica termenii și condițiile și o fac frecvent. Aceste reguli pot prezenta avantaje atât pentru dumneavoastră cât și pentru cazinou. De exemplu, dacă dealerul sau cazinoul atingeți un 17 soft, trebuie să știți ce implică acest lucru. Nici nu v-ați dori un cazinou care nu vă permite să dublați după ce împărțiți perechea de ași. Unele cazinouri nu permit nici măcar opțiuni de predare. Cum puteți afla? Doar citind regulile înainte de orice altceva.

Nu te folosești de strategia de bază
Mulți oameni își aleg blackjackul ca și joc principal de noroc deoarece acesta pare la prima vedere foarte simplu. De fapt, există un număr mare de jucători de blackjack online și nu numai a căror modalitate de a învinge jocul presupune doar să primească cărțile cu degetele încrucișate, sperând să nu prindă ceva mai mic de un scor de 18-19. Din punct de vedere matematic, este imposibil să ai un noroc de genul acesta mai multe runde consecutiv. Sigur, se poate și se va întâmpla. Șansele sunt totuși destul de mici și este practic imposibil să ai un astfel de noroc în mai mult jocuri consecutive. Blackjack devine de fapt profitabil dacă joci cu o strategie de bază. Este vorba despre câteva lucruri pe care trebuie să le faci și să nu le faci, cum ar fi să împarți întotdeauna când ai ocazia o pereche de ași. În plus, este vorba și despre a ști cum să faci față oricărei situații. Această parte pare mai complicată decât este în realitate. Jucând online, puteți consulta doar tabelele de strategie cu coduri colorate și resursele disponibile pe tot internetul.

Ai impresia că trebuie să câștigi mereu
Suntem predispuși să credem că există perioade când se cuvine să câștigăm. Acest lucru este răspândit în aproape toate ariile de pariuri și jocuri de cazinou, dar, în cele din urmă, nu prea este adevărat. În jocuri matematice, cum este blackjackul nu este niciodată corectă asumpția că urmează să câștigi pentru ca ar fi cazul să câștigi. Nu ți se "cuvine" o victorie, indiferent de câte jocuri ai pierdut la rând. Așa că nu dublați miza atunci când nu este cazul. Motivul este foarte simplu: odată ce jocul de blackjack s-a terminat, s-a terminat. Rezultatele nu au nicio influență asupra jocului următor.

Joci pe rate de profit prea mici
Acesta este un punct important, deoarece jocurile cu o rată de profit de genul primești 6 dacă pariezi 5 se găsesc în multe situații. Pur și simplu, mesele de blackjack, atât online cât și offline, oferă cote diferite în diferite cazinouri și site-uri. Practic, Aceasta este de fapt o rată de profit teribilă dacă încerci să faci bani pe termen lung. Cu ajutorul unor calcule rudimentare, se poate vedea că un joc 6-5 urcă avantajul casei la aproximativ 1,4%, iar la ratele 7-9, acesta sare la peste 2%. În concluzie, trebuie să rămâneți la 3-2. Dacă cazinoul online oferă doar 6-5 plecați și căutați un alt cazinou.

Nu juca sub influența alcoolului
Oamenii adoră să joace blackjack, deoarece este un joc simplu de jucat și distractiv. Aceștia se simt frecvent obosiți fizic și/sau mental atunci când e nevoie să reducă fie stresul fie sunt sub influența alcoolului. Dacă doriți cu adevărat să câștigați la blackjack, cu siguranță nu este acesta un moment prielnic de jucat blackjack. Blackjack-ul are nevoie de conștientizarea situațiilor și de o cantitate semnificativă de matematică, chiar dacă este posibil să câștigi din greșeală sau să domini cu o mână norocoasă.

Nu folosiți pariuri opuse
Majoritatea meselor de blackjack online vă permit să faceți un pariu suplimentar pe mâna dealerului. De obicei, acest lucru se întâmplă dacă au fost îndeplinite anumite condiții prealabile, cum ar fi plasarea unui pariu minim sau atunci când dealerul deține un as. Cazinourile promovează de fapt acest lucru ca un fel de asigurare. Cu toate acestea, ele nu sunt cu adevărat foarte profitabile. În esență, faci un pariu pe faptul că dealerul are un blackjack. Nu faceți decât să plasați un pariu secundar, deoarece nu aveți niciun mijloc de a prezice acest lucru.

Atâta timp cât respectați strategiile de bază și vă documentați în prealabil asupra practicilor cazinourilor, blackjack-ul nu este de fapt atât de greu de câștigat.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actriţa Sanda Toma a murit la 88 de ani

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
184

Acriţa Sanda Toma a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 88 de ani. Ea a fost considerată „unul dintre membrii cei mai importanți ai familiei Teatrului de Comedie&rd...

Polițiștii de frontieră, duși la pușcărie pentru familiarizare

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
205

Un nou scandal a izbucnit în Ministerul de Interne după ce a fost semnat un protocol între Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), Inspectoratul General al Poliției de Fronti...

Laurienii au spus „prezent” voluntariatului pentru vitamine (fotogalerie)

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
302

Câteva sute de kilograme de fructe și legume au fost donate de laurieni la finalul acestei săptămâni grație campaniei inițiate de Direcția Generală de Învățământ Preu...