(P) Workshop: Vânzări cu IMPACT: Convinge creierul instinctual să spună DA

Ești pregătit să descoperi secretele vânzărilor care fac cu adevărat diferența?

Vino alături de BIZZ CLUB Botoșani pentru un workshop captivant și transformator, în data de 25 septembrie 2024, la Hotel Rapsodia, Sala Enescu, începând cu ora 17:00!

Îți dorești să afli cum poți detecta DUREREA clienților tăi?
Cum ar fi să atragi atenția creierului instinctual și să închizi vânzarea?
Vrei să adaugi memorabilitate, interes și dorință în timpul vânzărilor tale?
Dacă ai răspuns DA la oricare dintre întrebările de mai sus, atunci cursul Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să Spună DA este pentru tine!

VINO și TU pe 25 septembrie, ora 17:00, la workshopul susținut de Răzvan CURCUBĂTĂ – autor al cărții Jocul Vânzării, trainer și speaker profesionist. Vei primi instrumente, resurse și metode pe care le poți aplica imediat pentru rezultate maxime în vânzări.

Ce vei descoperi pe parcursul a 3 ore:

  1. Cum funcționează mintea clienților tăi;
  2. Metode prin care vinzi creierului instinctual;
  3. Tehnici prin care vei putea atrage instant atenția clienților tăi;
  4. Cum să folosești emoția în timpul vânzării;
  5. Cum să detectezi DUREREA și să vinzi cu rezultate.

De ce să participi?

Pentru că acest workshop îți oferă o oportunitate unică de a învăța cum să devii un vânzător de impact, capabil să convingă la nivel instinctual și emoțional. Este destinat antreprenorilor, managerilor de vânzări, consultanților și oricui dorește să își crească abilitățile de vânzare și să obțină rezultate spectaculoase.

Cine este Răzvan CURCUBĂTĂ?

Răzvan Curcubătă este maestrul poveștilor și conexiunilor autentice, cunoscut pentru abilitatea sa de a aduce rezultate. Co-autor al cărții Jocul Vânzării, Răzvan a vorbit în fața a peste 150.000 de oameni în ultimii 10 ani, oferind traininguri și seminarii care au transformat modul în care companiile și IMM-urile abordează vânzările.

BIZZ CLUB Botoșani te așteaptă să descoperi secretele vânzărilor de impact și să devii un maestru în detecția DURERII – pentru a putea vinde cu rezultate!

Înscrie-te accesând https://botosani.bizz.club/evenimente/secretele-vanzarilor-cu-impact !!!!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biserica rectitorită la Hlipiceni de Arhim. Ciprian Grădinaru va fi sfințită sâmbătă

astăzi, 08:24

Sâmbătă va fi resfințită Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Hlipiceni, județul Botoșani, localitatea natală a Arhimandritului Ciprian Grădinaru, Eclesiarhul Paraclisului Cat...

Iftime vorbește despre cele mai mari greșeli. ”Când am crezut în Croitoru!” / ”Toți au vrut să mor astă-vară cu fotbalul!”

astăzi, 07:45

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani a vorbit d...

19 septembrie pe Știri Botoșani. Ziua în care Sala Polivalentă a primit un nume, Orban întâmpinat cu aplauze la Botoșani și primarul pleacă în America!

astăzi, 07:30

19 septembrie 2008 Sala Polivalentă Elisabeta Lipă Noua Sală Polivalentă ce va fi inaugurată la începutul lunii viitoare, va purta numele multiplei campioane olimpice Elisabeta Lipă....