(P) Vasim Decolux - Pentru amenajări cu stil (galerie foto)

(P) Vasim Decolux - Pentru amenajări cu stil (galerie foto)

Casa ta este mai mult decât un simplu loc în care trăiești - este un spațiu în care îți găsești confortul, liniștea și bucuria.
Dacă te pregătești să renovezi sau să te muți într-o casă nouă, dacă vrei să-ți transformi locuința, Vasim Decolux este destinația perfectă.

Calitate de neegalat și perfecțiune – produse din Italia și Spania

La Vasim Decolux, compromisurile nu au loc atunci când vine vorba de calitate.
Fie că este vorba despre gresie porțelanată rectificată interior sau exterior, fiecare produs oferit este selectat cu grijă pentru a garanta rezistența în timp și reprezintă alegerea ideală pentru un finisaj elegant.




 

De la nuanțe subtile la modele îndrăznețe, gama lor diversificată permite clienților să-și exprime stilul unic. Plăcile porțelanate și rectificate de 120x240 disponibile in magazin încurajează ideea amenajarii de interioare cu un design unic, modern si nonconformist pe piața de profil in Botoșani.



Vasim Decolux - Partenerul tău pentru amenajări de calitate, cu posibilitatea unor colaborări personalizate și discounturi pentru proiectul tău!

Vasim Decolux nu este doar un magazin de amenajări interioare, ci și un loc unde poți să găsești inspirație și soluții complete pentru proiectele tale. Proiectele personale își pot găsi soluții complete: colțare, obiecte sanitare, gama Baumit pentru adezivi, șapă și tencuială, scule profesionale Trupper.

Indiferent dacă visezi la o bucătărie modernă, o baie spațioasă sau o terasă primitoare, Vasim Decolux este sursa ta de încredere pentru materiale și idei de amenajare interioară.


Alege calitatea, alege frumusețea, alege Vasim Decolux pentru amenajările tale interioare de excepție!

ÎI găsești vis-a-vis de Socar Răchiți.
Program: LUNI-VINERI de la ora 8-12 și 13-17
; SÂMBĂTA 8-14

www.facebook.com/vasimdecolux

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
13

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
80

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
74

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...