(P) Un program salarii simplifică munca specialiștilor HR

(P) Un program salarii simplifică munca specialiștilor HR

Dacă ai nevoie de un ajutor pentru departamentul de resurse umane, ia în calcul un program salarii sau o aplicație HR cu funcționalități multiple, care să permită operațiuni de administrare personal si salarizare complexe. Astfel de soluții digitale sunt menite să simplifice considerabil munca specialiștilor HR și să permită efectuarea procedurilor zilnice într-un timp mult mai scurt. Pe termen lung, beneficiile pentru companie și angajați sunt multiple, printre ele regăsindu-se economisirea resurselor materiale și o comunicare rapidă și transparentă între părți.

De ce să iei în considerare soluții digitale pentru organizația ta?

Impactul unui program salarii complex asupra experienței angajaților nu poate fi subestimat, și nu doar pentru că plățile întârziate ale salariilor, sau cu diverse erori, pot provoca nemulțumiri în rândul acestora. O administrare personal si salarizare eficientizată și un sistem self-service sunt tot mai răspândite în cadrul organizațiilor care se află într-o creștere continuă și nu numai. Cu un program salarii intuitiv, specialiștii HR pot realiza cu ușurință operațiuni precum: calcul de salarii, generarea unor rapoarte simple sau complexe, rețineri salariale, plăți în avans, corecții de calcul, operarea notelor contabile, trimiterea fluturașilor de salariu prin email și multe altele.

Program salarii – soluția pentru operațiuni de payroll simplificate

Implementarea unui program salarii sau a altor tehnologii care pot automatiza anumite sarcini de administrare personal și salarizare, ajută la un flux optim de lucru în cadrul companiei. Prin urmare, asiguri o plată rapidă și corectă a salariilor angajaților și reduci posibilitatea apariției unor erori umane. Un program salarii performant poate calcula valoarea brută a salariilor oamenilor din companie, luând în calcul valoarea netă negociată la angajare. Operațiunea este disponibilă pentru sumele în lei, cât și pentru cele în valută. Mai mult, un program salarii poate calcula remunerația netă a unui angajat pornind de la suma brută. Eficientizarea proceselor de administrare personal și salarizare previne suprasolicitatea specialiștilor HR și le crește productivitatea.

Promptitudine în relația cu angajații

Punctul de legătura între companie și angajat este departamentul de HR și, prin urmare, acesta are un rol important de a răspunde tuturor nevoilor angajaților. De aceea, digitalizarea operațiunilor de administrare personal si salarizare aduce o contribuție importante în companie. Spre exemplu, cu o soluție dedicată de HR, poți genera rapid adeverințe solicitate de salariați în diverse scopuri. În acest fel, le poți îndeplini prompt solicitările pentru asemenea documente, fără să fie nevoie de un timp îndelungat.

Alege UCMS by AROBS pentru eficientizarea activității

Utilizarea unui program salarii de către specialiștii HR le oferă acestora un mod simplu și rapid de a îndeplini diverse sarcini legate de administrare personal și salarizare, birocrația fiind redusă la minimum. În acest sens, ia în considerare soluția dp-Payroll de la UCMS by AROBS, cu 19 funcționalități distincte ușor de folosit. Ele pot fi configurate pentru a răspunde nevoilor de moment și particularităților business-urilor din diferite domenii de activitate.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața soluțiilor software din România, UCMS by AROBS îți poate pune la dispoziție aplicații de încredere pentru ca specialiștii HR să își desfășoare activitatea mult mai eficient. Contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424 și află detalii suplimentare despre softurile dezvoltate de aceștia!
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

STUDIU: Somnul cu o sursă de lumină în cameră îngrașă și crește riscul unor afecțiuni grave

astăzi, 19:42
194

Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnului crește riscul de obezitate şi alte probleme grave de sănătate, este concluzia unui studiu recent citat de CNN. Chiar și lumina slabă po...

Drapelul României sărbătorit de social-democrații botoșăneni (fotogalerie)

astăzi, 19:34
101

Drapelul României reprezintă mai mult decât o pânză tricoloră pe care o vedem arborată la sediile instituțiilor publice, pe lăncile militarilor ori în competițiile sport...

În cazul unui zbor anulat, cei afectați pot cere despăgubiri de până la 600 de euro

astăzi, 13:01
141

Legislația europeană le permite celor ce au de suferit din cauza unui zbor anulat să ceară companiei de transport o compensație ce poate ajunge și la 600 de euro. În plus, după cum a stab...