(P) Un nou magazin "Meseriașul" deschis în Cătămărești (galerie foto)

(P) Un nou magazin "Meseriașul" deschis în Cătămărești (galerie foto)

Magazinul "Meseriașul" își extinde rețeaua care cuprinde deja patru magazine și un depozit central, prin deschiderea unui nou magazin în Cătămărești.

Magazinul "Meseriașul" din Cătămărești se remarcă printr-o prezență excelentă în fața cumpărătorului. Cu o varietate impresionantă de produse, echipa magazinului "Meseriașul" este pregătit să răspundă tuturor cerințelor dumneavoastră.
Indiferent dacă planificați construcția unei case, amenajarea sau renovarea locuinței, la magazinul "Meseriașul" veți găsi tot ce aveți nevoie.


Produse disponibile:
La magazinul "Meseriașul" puteți găsi o gamă completă de materiale de construcții, instalații sanitare, electrice și produse de uz casnic.O misiune dedicată calității și satisfacției clienților:
Magazinul "Meseriașul" se mândrește cu o capacitate sporită de a oferi soluții complete pentru toate proiectele dumneavoastră.
Specialiștii "Meseriașul"  vă așteptă în noul magazin din Cătămărești pentru a vă bucura de produse de calitate și de o experiență de cumpărături plăcută și eficientă.

Adresa magazinului din Cătămărești este: Str. Mihai Eminescu nr.127
Relații la telefon 0757 570 732
Site oficial: http://www.magazin-meseriasul.ro/
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinMeseriasul

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul colegilor de la Psihiatrie, după moartea Cristinei: „De azi înainte o vom căuta doar în inimile noastre...”

astăzi, 11:41
75

Dr. Florina Rotariuc, șefa Centrului de Sănătate Mintală din cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a transmis un mesaj de condoleanțe după v...

Examenul național de definitivat la Botoșani: Peste 100 de candidați înscriși, unde are loc examenul!

astăzi, 11:14
62

La nivelul județului Botoșani, proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie 2024, î...

Experiența unui tânăr agronom din Botoșani în Noua Zeelandă: ”Am învățat cum să lucrez cu sisteme de irigații, utilaje și softuri noi!”

astăzi, 10:50
74

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani din Dorohoi, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași, a ajuns în Noua Zeelandă la o multinațională care se clasează în to...