(P) Uleiuri esențiale pentru cameră: Creează câte o atmosferă diferită în fiecare încăpere a casei tale

(P) Uleiuri esențiale pentru cameră: Creează câte o atmosferă diferită în fiecare încăpere a casei tale

Captarea parfumului perfect pentru fiecare cameră din casa ta te poate transporta într-un alt loc și timp cu o singură adiere de parfum. Fie că vrei să îți stimulezi energia dimineața sau să îți asiguri momentul de odihnă pe seară, alegerea uleiurilor esentiale potrivite poate schimba complet ritmul în care funcționezi acasă.

Ai auzit până acum de uleiurile esentiale pure din gama Mind & Mood de la Oriflame.ro? Aromele puternic parfumate înglobează beneficiile plantelor și pe cele ale ingredientelor naturale într-o selecție de 4 arome de uleiuri esentiale pentru camera cu proprietati specifice de energizare, relaxare, regăsirea echilibrului și redescoperirea puterii interioare.
Uleiurile esentiale pot avea un efect puternic asupra stării tale de spirit și a bunăstării tale, însă fără să le încerci nu ai cum să îți dai seama cu adevărat de beneficiile lor terapeutice. Nu ești sigură de unde să începi? Rămâi în continuare alături de noi și vei afla imediat câteva sugestii de uleiuri esentiale pentru camera cu care îți poți împrospăta instant casa!

Uleiurile esentiale și aromaterapia acasă

Uleiul esențial poate fi folosit pentru a crea o varietate de stări și atmosfere diferite. De la mirosul înălțător și revigorant al uleiului esential de lamaie, până la aroma liniștitoare și relaxantă a lavandei, în noua gamă Mind & Mood de la Oriflame.ro vei descoperi că există câte un ulei esential care stimuleaza fiecare stare de spirit.
S-a demonstrat că inhalarea vaporilor de uleiuri esentiale pentru camera de la un difuzor ajută la eliminarea congestiei și ameliorează afecțiunile respiratorii, cum ar fi alergiile și astmul. Totodata, gama de uleiuri esentiale pentru camera poate fi, de asemenea, folosită pentru a stimula imunitatea, a lupta împotriva infecțiilor și a îmbunătăți digestia
Pe de altă parte, nu doar prin aromaterapie te poți bucura de felul în care actioneaza uleiul esential. Poți apela la masaj, băi relaxante și inhalarea directă a gamei de uleiuri esentiale pentru camera pentru combaterea stărilor de stres, pentru a reduce anxietatea și, bineînțeles, pentru a găsi un remediu pentru stările de oboseala.

1. Uleiuri esențiale pentru camera de zi: amestecuri esențiale pure din flori de dafin și bergamotă
Camera de zi sau livingul este locul în care îți petreci cea mai mare parte a zilei în timpul tău liber și multe seri în compania prietenilor seara după birou. Din acest motiv, ai putea alege să conturezi o atmosferă relaxantă, dar care să revigoreze spațiul.
Mind & Mood by Oriflame.ro propune în acest sens un amestec perfect pentru tine prin amestecul Empower Me pe bază de flori de dafin și bergamota. Aroma proaspătă și curată conturează o atmosferă primitoare care te ajuta să îți stimulezi stima de sine și ai întotdeauna curajul să faci ceea ce simți, eliberând în același timp stresul acumulat pe parcursul zilei.
Uleiurile esențiale din amestec creează un mediu revigorant, care promovează creativitatea, claritatea gândurilor și consolidarea încrederea în sine. Pur și simplu adaugă câteva picaturi de ulei într-un difuzor sau folosește aceste uleiuri esentiale pentru camera cu ajutorul unor bețișoare care să împrăștie parfumul îmbietor în toată încăperea.

2. Vapori de prospețime pentru baie: uleiul esential de lemn de cedru și olibanum

Tranziția de la viața profesională la cea personală sau chiar de la o activitate la alta poate fi dificilă dacă te simți distras. Deconectează-te în mod conștient de la gândurile nedorite prin intermediul unui moment de claritate care să îți ofere oportunitatea de a te reseta.
Poți face această tranziție printr-o baie relaxantă la care să adaugi un moment parfumat cu ajutorul gamei de uleiuri esențiale pentru camera Balance Me. Combinația inedită dintre lemnul de cedru și olibanum reprezintă remediul eficient pentru toate acele momente în care te simți copleșit și anxios. Adaugă câteva picaturi din această combinație de ulei în apa ta caldă pentru relaxare maximă sau pune-le într-un difuzor de lumânări pentru un miros mai puternic.

3. Aroma liniștitoare și relaxantă de lavanda de uleiuri esențiale pentru camera în care dormi
Pentru dormitor, nu numai că vei dori un parfum de ulei esențial care îți place, dar vei dori, de asemenea, să optezi și pentru unul calmant, relaxant și care te va ajuta să te pregătești pentru un somn liniștit și odihnitor.
Aroma calmantă și meditativă a amestecului de uleiuri esențiale pentru camera Relax Me liniștește deopotrivă mintea și corpul și îți permite să te odihnești pe deplin și să te bucuri de un somn de calitate.
Uleiul esențial de lavanda și are un miros dulce, floral și reușește să umple întreaga încăpere cu aroma sa liniștitoare. Fie că simți nevoia să te relaxezi după o zi lungă și obositoare sau pur și simplu ai nevoie de un mic ajutor pentru a reuși să adormi mai rapid, amestecul de uleiuri esențiale pentru camera din lavanda și lemn de santal poate fi răspunsul perfect pentru tine.

4. Combinația inedită de piper roz și grapefruit pentru o bucătărie placut parfumată

Nimeni nu vrea să intre într-o bucătărie și să fie întâmpinat de un miros neplăcut, de grăsime și de ulei de gătit ars. Este suficient pentru a-l face chiar și pe cel mai dedicat bucătar să nu mai vrea să se întoarcă. Din fericire, există o soluție utilă pentru o astfel de problemă: folosirea de uleiuri esențiale pentru camera.
Cu ajutorul unui amestec de citrice și ingrediente puternice, poți elimina chiar și unele dintre cele mai puternice mirosuri. Dar, pentru că uleiurile esențiale Mind & Mood depășesc simpla parfumare a încăperilor casei tale.
Uleiul esențial Energise Me îți oferă prospețime garantată, îți stimulează emoțiile pozitive, îți insuflă energie și te ajută să rămâi alert. Grație amestecului de piper roz și grapefruit te vei bucura de un impuls înviorător atunci când te confrunți cu o lipsă de energie pe parcursul zilei.

Ce aromă de uleiuri esențiale pentru camera preferi? Descoperă gama Mind & Mood pe Oriflame.ro!

E greu să alegi o singură aromă de ulei esențial care să funcționeze în toată casa! Te invităm să îți faci cont Oriflame și să descoperi selecția de uleiuri esențiale pentru camera Mind & Mood! Testează-le și vezi care parfum se potrivește cel mai bine cu tine și casa ta.

 


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În prag de Bac, universitățile asigură pregătire gratuită pentru elevi. Cursurile se țin online, hibrid sau fizic!

Joi, 9 Mai 2024
114

Universitatea Politehnică din București oferă cursuri de pregătire pentru examenele de Matematică și Fizică, adaptate la nivelul cerințelor din Bacalaureat, dar și cursuri de pregătire pentr...

Peste 160 de sancțiuni au fost aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore!

Joi, 9 Mai 2024
67

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale în cadrul planului Blocada, acționând în sistem integrat împreună cu jandarmii și au...

Ziua Europei sărbătorită la Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona prin activități artistice și de cultură generală

Joi, 9 Mai 2024
140

România s-a alăturat în anul 2007 unei Uniuni de state europene, care împărtăşesc aceleaşi valori, având în centru respectul pentru demnitatea umană, democraţia, s...