(P) TOP 7 idei de cadouri pentru viitoarele mămici

(P) TOP 7 idei de cadouri pentru viitoarele mămici

Perioada sarcinii este una plină de emoţie şi surprize. Este o experienţă unică pe care fiecare viitoare mămică o trăieşte în felul său. Tot în această perioadă, toţi cei dragi încearcă să fie alături de viitorii părinţii şi să împărtăşească cu ei bucuria venirii pe lume a unui copil. De aceea, pe perioada sarcinii există o mulţime de ocazii ce implică daruri atât pentru mamă, cât şi pentru bebe.

Dacă îţi doreşti să faci un dar inspirat pentru o viitoare mămică, descoperă mai jos TOP 7 idei pe care merită să le iei în calcul:

Jurnal

Jurnalul este o idee inspirată pentru toţi cei care îşi doresc să facă faţă mai bine stresului, emoţiilor şi grijilor. Scrisul poate avea efect terapeutic, în special în perioadele în care viaţa devine mai agitată. Viitoarele mămici se confruntă deseori cu un carusel de emoţii, iar un jurnal le poate fi cu adevărat de folos.

Hăinuţe pentru bebe

Hăinuţele pentru bebe se număra printre cadourile clasice pe care le poţi oferi unei viitoare mămici. În primele luni de viaţă cei mici au nevoie de hăinuţe diverse, de la salopete şi compleuri şi până la treninguri şi body-uri. Dacă nu ştii ce să alegi, verifică eticheta hăinuţelor ca să vezi pentru ce vârstă sunt potrivite.

Haine pentru mamă

Perioada sarcinii este una plină de emoţii şi surprize, dar şi de schimbări. Corpul viitoarei mămici va trece prin mai multe schimbări, iar acest lucru impune şi mici transformări în ceea ce priveşte garderoba. Astfel, poţi oferi în dar haine din categoria maternity wear, de la bluze şi rochii până la pantaloni sau compleuri.

Petrecere surpriză

În prezent, există o mulţime de ocazii care se celebrează alături de cei dragi pe perioada sarcinii. Petrecerile tip baby shower sau gender reveal sunt din ce în ce mai populare. Dacă îţi doreşti să oferi un cadou ceva mai special, poţi să te ocupi de organizarea unei astfel de petreceri pentru viitoarea mămică.
Desigur, nu este o idee bună să te ocupi pe cont propriu de petrecere, ci este important să discuţi atât cu viitoare mămică, cât şi cu restul apropiaţilor. Astfel, vei putea să le respecţi dorinţele şi să îi ajuţi să se bucure de un eveniment exact aşa cum au visat.

Produse pentru hrănire

Venirea pe lume a unui bebe implică o listă lungă de cumpărături, iar anumite produse sunt absolut esenţiale. Dacă îţi doreşti să faci un cadou util, atunci poţi alege produse de hrănire, precum aparatele pentru prepararea hranei sau sterilizatoarele de biberoane. Sterilizatorul pentru biberoane este o alegere inspirarata dacă vrei să îi faci viaţa mai uşoară viitoarei mămici. În ziua de astăzi, majoritatea sterilizatoarelor pentru biberoane folosesc tehnologii avansate şi sunt foarte uşor de folosit.
Dacă vrei să alegi un sterilizator pentru biberoane de calitate, încearcă modelele oferite de Philips Avent, special concepute pentru siguranţa celor mici.

Jucării

Jucăriile sunt întotdeauna o alegere inspirată pentru cei mici, iar vestea bună este că poţi găsi jucării pentru toate vârstele. Atunci când alegi jucării pentru bebeluşi, asigură-te că acestea nu vor prezenta niciun risc pentru cel mic. Ca și în cazul hainelor, cel mai bine este să verifici eticheta, ca să vezi dacă acestea sunt adecvate copiilor foarte mici.

Baby monitor

Un baby monitor este o invenţie super utilă pentru părinţii din întreaga lume. Astfel de aparate îi ajută pe părinţi să îşi supravegheze copilul constant, chiar şi pe perioada nopţii. Poţi oferi în dar un baby monitor dacă vrei să faci un cadou util atât pentru viitoarea mămică, dar şi pentru restul familiei apropiate.

Atunci când alegi un dar pentru o viitoare mămică, ai o mulţime de opţiuni din care să alegi. Poţi achiziţiona daruri pentru bebe, pentru viitoarea mămică, dar şi cadouri care să se adreseze întregii familii. Dacă nu ştii ce să alegi, poţi oricând să te sfătuieşti cu viitorii părinţi, cu alţi prieteni sau cu familia extinsă.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
512

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
160

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
432

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...