Tendințele anului 2022 în machiajul de seară

Tendințele anului 2022 în machiajul de seară

Dacă nuanțele nude, soft și naturale s-au remarcat în 2021, în acest an, însă, în trend sunt culorile luminoase, metalice, sclipiciul și make-up-ul în tonuri pastelate, inspirate din anii ‘80 și 2000. Nuanțele creative și energice colorează look-urile noului an. Printre culorile în vogă se numără violetul Very Peri, culoarea anului aleasă de Pantone, folosită atât pentru a colora buzele, cât și pentru a face ochii fascinanți. Buzele colorate sunt, de asemenea, foarte populare, mai ales cu tonuri de roșu și nuanțe pastelate. 
Haideți să descoperim cele mai trendy tendințe în machiajul anului 2022, de neratat pentru serile de vară sau mondene.

1. Sclipici și texturi metalice 
În acest an un machiaj de seară cu sclipici te va face să arăți wow. Sclipiciul este un adevărat must-have pentru make-up-ul ochilor, fie că e sub formă de pudră sau de cremă, se poate aplica în colțul ochiului sau în centrul pleoapei pentru un efect luminos și strălucitor. Prin urmare, un fard cu sclipici deschis sau roz răspândit pe toată pleoapa, completat cu un creion de ochi albastru umbrit, este destul de eficient la petrecerile de seară în aer liber. La fel ca sclipiciul, texturile metalice ne poartă cu imaginația direct în cluburile anilor '70. Prin urmare aurul, argintul și bronzul sunt caracteristice pentru un look intens. 

2. Eyeliner dublu și machiaj grafic
Printre tendințele 2022 este folosirea creionului dublu. Rezultatul constă în definirea a două extremități pe aceeași pleoapă, ce dă un aspect grafic de impact, protagonistul a numeroase videoclipuri și tutoriale pe rețelele sociale Tiktok și Pinterest. Negrul clasic a lăsat loc albului optic și culorilor îndrăznețe, precum: albastrul închis electric, potrivit pentru machiajul de seară pentru ochii căprui; albastrul cu sclipici, ideal pentru look-urile de seară sau pentru o simplă ieșire la un aperitiv. 

De asemenea, destul de trendy este îmbinarea machiajului grafic blue sea cu Pearl Eyes (diamante, perle mici și steluțe), fie că sunt argintii, aurii sau multicolore. Pentru un make-up perfect pentru serile de vară, în schimb, poți folosi aceste decorațiuni pentru a decora pomeții, aplicându-le în locul iluminatorului. 
Un alt look pentru a lumina serile calde de vară este crearea formei unui fluture, folosind un eyeliner clasic (albastru sau verde deschis) sau colorat și complex, caracteristic persoanelor extrovertite. Accesați site-ul magazinului online Makeup pentru a găsi produsul care vi se potrivește cel mai bine. 



3. Naturalețe
Dacă vrei să nu treci neobservată la o serată mondenă, ține mereu cont de imperativul categoric: dacă evidențiezi din plin buzele, ochii vor avea mai puțin rimel, iar dacă alegi să evidențiezi ochii, buzele vor fi acoperite doar de un strat subțire de luciu de buze. Doar în acest caz vei avea un stil elegant și rafinat, creând un simplu machiaj de seară, dar cu efect vizibil. Pentru a obține aspectul natural al tenului, va trebui să aplicați fardul de obraz pe pomeți și pe nas. Paletele pentru ten Makeup Revolution sunt alegerea ideală pentru obținerea unui make-up impecabil, un luciu natural și subtil.

4. Sprâncene decolorate
Printre cele mai noi și mai deosebite tendințe de frumusețe ale anului 2022  se numără și Bleached Brows. Este o tehnică care decolorează firele, creând un efect futurist și aproape „extraterestru” care, în unele cazuri, creează iluzia lipsei totale a sprâncenelor. Tehnica se obține prin utilizarea unor truse pentru decolorare specifice, pe bază de oxigen, care luminează și apoi tonifică firele sprâncenelor. 

Pentru un machiaj de seară sau pentru o anumită ocazie, procesul decolorării se face pur și simplu cu trusa de make-up. Este suficient un corector cu acoperire bună, cu o textură nu prea plină, o pensulă curată din fibre și un gel transparent pentru fixare. Ulterior, folosiți un creion pentru sprâncene (de o nuanță egală cu cea obținută după decolorare), o pomadă transparentă sau un fixator. Importantă este hidratarea sprâncenelor cu uleiuri sau seruri pe bază de keratină și cu efect de revitalizare.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
13

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
25

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
52

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...