(P) Te-ai săturat de aceleași site-uri de dating? E timpul să încerci aplicații gratuite de comunicare prin intermediul unui apel video

(P) Te-ai săturat de aceleași site-uri de dating? E timpul să încerci aplicații gratuite de comunicare prin intermediul unui apel video

Internetul ne ajută să rezolvăm o grămadă de lucruri — putem să comunicăm și să căutăm informații, să studiem și să lucrăm sau să facem cumpărături și să ne distrăm. Toate acestea au devenit o parte integrantă din viața noastră cotidiană și ne-ar fi exagerat de greu să ne imaginăm o zi întreagă fără telefon sau acces la internet. În mare parte, internetul ne face viața mai ușoară și ne oferă opțiuni și oportunități noi. Ce se întâmplă însă când totul devine o rutină, în special în ceea ce privește întâlnirile online?

Mai jos vom descoperi de ce devenim dependenți de serviciile de întâlniri și cum ajung acestea să ne epuizeze. Ba chiar vom afla care sunt cele mai bune moduri de a cunoaște oameni noi online fără să fim prinși într-un cerc repetitiv așa că pregătește-te pentru lucruri interesante.

Cum trece online dating-ul de la ceva palpitant la rutină

Imaginează-ți o persoană normală din ziua de azi. Să zicem că e vorba de un tip celibatar din generația “milenială” pe la 30 de ani pe care la momentul de față îl interesează cel mai mult cariera și perspectivele de viitor. Nu mai e la fel de tânăr și fără griji cum era odată. Deși nu e deloc bătrân, se preocupă deja să aibă o viață confortabilă în viitor. Nu are prea mulți prieteni apropiați și cu fiecare an ce trece îi e din ce în ce mai greu să-și găsească sufletul pereche. Multe dintre cunoștințe sunt deja căsătorite sau în aceeași situație ca el, adică s-au obișnuit cu singurătatea și nu vor să mai schimbe nimic.

Acest gen de om duce o viață destul de restrictivă între muncă și acasă. Nu îi mai rămâne prea mult timp nici pentru el, nici pentru alții. Deodată îi apare totuși un colac de salvare datorită aplicațiilor de întâlniri online. Pare a fi soluția ideală la singurătate. În câteva minute are un profil și intră în pâine! Cunoaște oameni noi, comunică cu persoane interesante și clădește relații. Totul printr-o glisare pe ecran!

La început e totul bine, însă…
Trece o zi, o săptămână, o lună și începe să apară sentimentul că întâlnirile online pur și simplu nu dau rezultate. Algoritmii de potrivire despre care vorbesc serviciile de întâlniri nu sunt deloc așa de performanți cum par. Mai rău, majoritatea platformelor folosesc aproape aceleași funcții deși pretind a fi unice.
Problema nu e doar a serviciilor de dating ci și a noastră a oamenilor. Prin natura noastră suntem predispuși să transformăm până și cele mai palpitante activități într-o rutină, alocându-le mai mult timp și efort decât este necesar. Asta se întâmplă și cu întâlnirile. Dacă ai mereu aplicații de dating pe telefon e foarte greu să te abții să te uiți dacă ți-a mai scris cineva sau să intri pe profilurile altora, etc.

Devii dependent iar dependența este primul pas spre rutină și epuizare. Prin urmare, sunt oameni care petrec zilnic ore în șir pe aplicațiile de dating și practic fac din asta un job secundar dar care în loc să îi plătească, îi taxează cu bani.
Dacă observi că ai o dependență față de aplicațiile de dating atunci trebuie să faci o schimbare radicală. Nu prea ajută să schimbi o aplicație cu alta deoarece toate sunt în mare parte asemănătoare și folosesc tehnologii aproape identice. Pe deasupra, publicul va fi cel mai probabil cam același și el așa că schimbul de aplicație nu va da niciun rezultat. În cazul ăsta ai nevoie de altceva!

Comunicare gratuită prin intermediul unui apel video: comunicarea live care nu devine o rutină

Principiile de online dating s-au schimbat radical când au apărut primele chat-uri video random Omegle și Chatroulette în anul 2009. Într-adevăr aceste platforme nu erau perfecte și chiar și în ziua de azi au multe dezavantaje. Totuși meritul lor principal este că au dat naștere la apariția multor servicii alternative de întalniri video care sunt de-a dreptul interesante și unice în felul lor.

Mai jos îți oferim câteva exemple:
OmeTV — o aplicație pentru apel video online gratuită cu posibilitatea de a filtra după sexul și locația utilizatorilor. Oferă și un serviciu integrat de traducere a mesajelor scrise. O opțiune bună pentru cei care vor simplitate și minimalism. OmeTV beneficiază și de aplicații mobile pe iOS și Android.
Bazoocam — o aplicație pentru apel video online simplă și un pic învechită dar care se bucură în continuare de popularitate. Are și o opțiune unică de mini jocuri online care te ajută să comunici cu persoane noi într-un mod diferit.
CamLike — o aplicație pentru apel video online gratuită unde poți cunoaște oameni noi oricând și oriunde de pe calculator, tabletă sau telefon. Ai la dispoziție un public larg, un serviciu înalt de moderare și setări flexibile de căutare. Acest CamLike este perfect atât pentru începători cât și pentru cei versați în formatul de chat-uri video random.
Azar — o combinație de succes între formatul de apel video online random și cel de messenger. Un mod convenabil de a cunoaște oameni noi dar și de a păstra legătura cu persoanele cunoscute. Mai mult, Azar este și o platformă de difuzare (streaming).

Putem spune anumite lucruri și despre primele servicii de comunicare prin intermediul unui apel video din lume menționate mai sus:
Omegle — o aplicație pentru apel video online simplă și minimalistă care nu are nici acum o variantă pentru mobil. Dispune totuși de un filtru de limbă vorbită precum și de căutare în funcție de interese. Site-ul este încă foarte popular și atrage zilnic mii de persoane.
Chatrandom — o aplicație gratuită pentru apel video online la fel de populară care a suferit mult timp din cauza moderării de slabă calitate și a abundenței de escroci, bot-uri și troli. Serviciul a fost recent îmbunătățit și Chatrandom este acum mult mai sigur și mai ușor de folosit ca înainte.

Principalul avantaj al oricărui serviciu de comunicare prin intermediul unui apel video random este diversitatea. Când comunici pe chat roulette nu știi niciodată cine o să-ți apară deodată pe ecran. Acest lucru te motivează să cunoști oameni noi și diferiți, să-ți lărgești orizontul și cercul social. Aici nu dai peste rutină și monotonie deoarece fiecare întâlnire produce noi emoții și impresii.

Uită de glisări și like-uri fără sfârșit, de rutina de navigare pe profilurile altora sau de abundența de falsuri și bot-uri. Aceste lucruri nu există pe chat-urile video, ci doar comunicarea live cu persoane reale. Asta înseamnă că ai mai multe șanse să-ți întâlnești perechea, indiferent de sex, vârstă, reședință sau hobby-uri. Aici te bucuri de o libertate maximă așa că profită de ea!

Pe scurt

În încheiere vrem să-ți spunem ceva foarte important.
Monotonia și rutina pot deveni o companie pe viață indiferent unde locuiești, ce job ai, cu cine comunici și ce servicii de online dating folosești. Totul depinde de tine iar de aceea trebuie neapărat să știi să faci o schimbare când observi că ceva ce îți plăcea mult înainte ajunge să-ți dea dependență și să te epuizeze.

Nu-ți spunem să abandonezi complet aplicațiile și site-urile clasice de întâlniri ci îți oferim o alternativă bună, precum aplicațiile gratuite pentru întalniri video.
Încearcă-le, suntem siguri că o să-ți placă!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
220

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
80

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
83

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...