(P) Tapet feng shui? Soluție pentru locuinţe mereu primitoare

(P) Tapet feng shui? Soluție pentru locuinţe mereu primitoare

Feng shui înseamnă armonie și echilibru. Regulile de amenajare în liniile feng shui nu doar că îmbunătăţesc organizarea locuinței, dar sporesc estetică acesteia contribuind la crearea unui ambient relaxant.

Ce înseamnă feng shui de fapt? Înseamnă bună organizare, înseamnă lejeritate un spațiu aerisit care transmite energii pozitive. În rândurile următoare ne-am propus să discutăm despre tapete feng shui, care sunt avantajele acestora și cum trebuie selectate.

Care sunt avantajele tapetelor feng shui

Faţă de alte tipuri de tapete, un tapet feng shui nu vine doar cu beneficii estetice, dar este elementul care aduce echilibru. Un perete astfel decorat are expresivitate ridicată și pare că prinde viață.

Materialele propuse pentru aceste tipuri de decorațiuni pentru perete sunt de înaltă calitate, permit substratului pe care sunt montate să respire furnizând un decor cu estetică distinsă. Dealtfel acestea sunt lavabile, fapt ce face ca întreținerea să fie o sarcină ușoară, iar aspectul final unul expresiv. Camerele decorate cu tapete feng shui pot fi completate în mod genial cu mobilier minimalist, cu corpuri care nu încarcă, dar care au funcționalitate ridicată.

Pentru că vorbim de avantaje, spunem rezistență şi durabilitate. Aceste decorațiuni sunt realizate din materiale speciale ce nu își pierd caracteristicile odată cu trecerea vremii, acestea păstrându-şi aspectul impecabil în timp. Cei ce aleg tapet feng shui pentru locuință pot beneficia de farmecul unui ambient echilibrat, 15 sau chiar 20 de ani. Dealtfel înlăturarea acestora se realizează uşor, fără a produce pagube în procesul de îndepărtare. Tapetul poate fi montat pe orice tip de perete, deci este soluţie potrivită pentru locuinţe cu pereţi din beton, cărămidă, BCA, rigips.

Cum pot fi selectate tapetele feng shui

Chiar dacă nu te numeri printre specialiştii feng shui, nu înseamnă că nu poți face selecții geniale. Primul pas este este să identifici pereții pe care îi vei decora. Un perete ce se găsește sub incidenţa soarelui în mare parte a zilei poate fi decorat cu tapet feng shui în tonuri închise de gri, auriu, verde, mov, oranj, s.a. Un perete umbrit poate fi pus în valoare de tapete pastel, în nuanţe calde de roz, galben, alb. Pot fi selectate tapete cu imagini inspirate din arta orientală care creează în jurul lor o imagine caldă.

Sursa de imagine:
Dovido.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
22

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
311

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
49

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...