(P) Startdecor, magazinul de covoare moderne – perfecte pentru un interior contemporan

(P) Startdecor, magazinul de covoare moderne – perfecte pentru un interior contemporan

Orice încăpere a casei poate găzdui un covor modern. Covor contemporan, cu design colorat pentru o atmosferă călduroasă, covoare mari din materiale naturale pentru a ne încălzi livingul sau covoare shaggy în alb și negru pentru un interior în tendințe și modern... toate gusturile sunt permise.

Ce înseamnă un covor modern?
Un covor modern nu reprezintă un simplu accesoriu menit să bifeze caracteristicile vizuale ale unor curente actuale precum model, culoare sau formă. Acesta se poate înscrie în această categorie și prin intermediul modalității de realizare si a fibrelor din care este confecționat.

Numeroase sunt situațiile în care un covor modern este o adevărată operă de artă, pentru realizarea acestuia fiind necesare unele din cele mai inovatoare proceduri. Un exemplu elocvent, în acest caz, este cel reprezentat de covoarele 3D, accesorii care imită florile de gheață de pe geamuri sau covoarele texturate din mătase, realizate cu ajutorul unei tehnologii digitale și care prezintă un aspect de hârtie mototolită.

În plus, unele modele de covoare sunt cu totul și cu totul deosebite, astfel încât șansele de a se demoda sunt extrem de mici. Cu alte cuvinte, vor contribui timp îndelungat la păstrarea aerului modern al încăperii în care sunt așezate.

Un covor modern, design, pentru un decor interior original
Casa sau apartamentul tău este refugiul tău, oaza ta de relaxare și îți dorești, cu siguranță, un interior pliat pe nevoile și gusturile tale, care să reflecte stilul tău de viață. Vestea bună este că actualmente există pe piață numeroase modele de covoare din care poți alege.

Oferta de pe piața covoarelor este deosebit de variată, iar printre produsele care se găsesc în magazinele fizice sau online se numără și covoarele moderne. Acestea reprezintă cea mai bună achiziție la capitolul decor sau accesorizare interioară deoarece împrospătează, efectiv, imaginea unei încăperi.

Forme și culori pentru toate gusturile
Un covor modern, dar și contemporan, poate fi conceput într-o formă modernă originală: oval, semicerc, dreptunghiular, propunerile sunt variate și uneori extrem de surprinzătoare. Există covoare din lână, în stil scandinav, germanice sau în culori extrem de vii. Designul se declină în fibre naturale prin covoare din lână, bumbac sau sisal, dar și în materiale sintetice, ușor de întreținut precum poliester, microfibră sau acrilic.

Un covor modern – produs durabil
Pentru un living modern poți alege un covor rotund cu motive geometrice, un covor shaggy în culori blânde, dar rezistent unui trafic intens sau un covor lână în alb și negru. Pentru camera copilului poți alege un covor moale, colorat, ce va înveseli spațiul. În plus, dacă este întreținut în mod adecvat, are o durată lungă de viață.

Alegerea unui covor modern trebuie să fie una înțeleaptă, deoarece acesta are efect stilistic major, dar și alte avantaje. Pentru a păstra un echilibru estetic, de care să fii mulțumit, ține cont de culori, texturi și dimensiuni.

Startdecor, principalul vanzător de covoare online din România, are în portofoliul său peste 300 de modele covoare moderne, în diverse culori stiluri și dimensiuni, astfel că nici o încăpere nu va rămâne fără elementul principal din mijlocul său.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
4

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
16

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
47

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...