(P) Nou în Botoșani - Five Graces Concept Store (galerie foto)

(P) Nou în Botoșani - Five Graces Concept Store (galerie foto)

Five Graces Concept Store aduce o nouă experiență în inima Botoșaniului.
Alături de ciocolata deja binecunoscută și apreciată, Five Graces reușește să integreze un nou concept. Astfel, odată ce treci pragul noii locații de pe Pietonalul Unirii, vei descoperi o atmosferă caldă unde te poți bucura de o cafea sau de o ciocolată caldă Five Graces și unde vei găsi cadoul perfect pentru persoanele dragi sau, de ce nu, chiar pentru tine.


Mai exact, Five Graces Concept Store transformă goana după cadouri într-o experiență dulce și relaxantă.
“Five Graces oferă o colecție clasică de produse, cu accente moderne, care aduce o experiență de neuitat în inimile tuturor iubitorilor de ciocolată. Venim mereu cu rețete unice, îmbinând ciocolata veritabilă cu ingrediente fine, atent alese, pentru a scoate în evidență particularitățile celor 5 tipuri de ciocolată.” spune Bianca, ciocolatierul și fondatoarea Five Graces.

Five Graces Concept Store a fost creat pentru a se potrivi în viața agitată a orașului; cu un program generos, deschis de la 9:00 la 20:00 în fiecare zi, este ușor să găsești timp pentru a te bucura de plăceri dulci și cadouri inedite.



Ciocolată, cafea bună, cărți deosebite, bijuterii, jocuri de societate, tablouri ale artiștilor locali, băuturi rafinate, trabucuri, toate atent selcționate, sunt prezente la Five Graces Concept Store.



Five Graces Concept Store, pe Pietonalul Unirii, lângă muzeu, un loc unde cu siguranță găsești acel “ceva” potrivit pentru tine și cei apropiați.



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
68

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
39

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
123

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...