(P) Micul abecedar al genților – cum le alegi și le asortezi?

(P) Micul abecedar al genților – cum le alegi și le asortezi?

De ce adorăm gențile de damă?

Există mai multe motive, de exemplu, primul motiv ar putea să fie faptul că gențile sunt ca niște mici opere de artă. De la materialele folosite pentru confecționare și până la cusături, gențile sunt accesoriile care pot face diferența. Un al doilea motiv pentru care gențile sunt atât de adorate este faptul că sunt niște obiecte foarte practice.

Dacă de exemplu ai o zi plină în care trebuie să ajungi în multe locuri, poți pune un laptop, o agendă, câteva pixuri, o baterie externă, un telefon, o sticlă cu apă, un ruj și multe altele. Acestea sunt doar câteva lucruri din geanta oricărei femei.

Am stabilit că gențile sunt atât niște mici opere de artă, cât și niște obiecte practice. Așa că, dacă ai de alergat dintr-o parte în alta într-o zi, dar vrei să fii și elegantă, alegi o geantă în loc de ghiozdan și ai rezolvat problema

În cazul în care erai pe internet în căutarea genții de damă perfecte și ai reușit să strângi o colecție din care nu știi ce să alegi, ia o pauză, închide aplicațiile de shopping și citește articolul de astăzi în care o să vorbim despre genți. Mai exact, o să te ajutăm puțin cu niște informații legate de aceste minunății ale modei.

Ce categorii de genți există?

Atunci când îți cumperi orice fel de produs trebuie să cunoști toate opțiunile pe care le ai. Nici gențile nu fac excepție de la această regulă pentru că ele se împart în două mari categorii și o mulțime de modele care mai de care mai interesante. Momentan, o să ne rezumăm doar la cele două mari categorii.

Primele genți despre care o să vorbim sunt gențile de zi care sunt și cele mai spațioase. Dacă sunt spațioase, înseamnă că sunt și practice. Cu multe compartimente și buzunare, gențile de zi sunt perfecte pentru orice ai avea în plan. Fie că e vorba despre întâlniri de afaceri sau doar mergi la facultate și ai nevoie de spațiu pentru caiete, o geantă de zi este ideală. Și ce gentă mai populară și mai consacrată să alegi dacă nu chiar o geantă Guess. O geantă Guess este o variantă mai scumpă, dar și de calitate. Având în vedere ca o geantă Guess nu are doar două modele, mai mult ca sigur că o să găsești o geantă Guess chiar la Emag, pe gustul tău.

Nu puteau să lipsească nici gențile de seară din acest top. Ele se diferențiază prin eleganța lor supremă, dar și prin dimensiunile reduse pe care le au. Gențile de seară se mai numesc clutch-uri și de obicei le porți la un eveniment deosebit seara sau la o ieșire în club. Singura condiție este să nu iei multe lucruri la tine, deoarece nu vor încăpea. Vei avea loc maxim de un ruj, rimel și cheile de la casă.

Din ce materiale să fie viitoarea ta geantă?

O mare parte din eleganța și rafinamentul genților este dat de materialul din care sunt confecționate. Tocmai din acest motiv trebuie să ai grijă atunci când le alegi pentru că, purtând o geantă zilnic, materialele se vor uza la un moment dat. Acel moment trebuie să vină cât mai târziu cu putință, astfel, materialul clasic pe care să îl alegi la o geantă este pielea. Și în cazul ăsta îți recomandăm o geantă Guess care este doar din piele.

Cum să asortezi geanta la diferite ținute?

Pentru clasicul look black and white, care transmite simplitate și eleganță îți recomandăm o geantă de zi neagră și nu foarte mare. Dacă vrei să aduci ceva extra acestei ținute, poți apela la o geantă crem, tot din piele.
Pentru ținutele colorate, îți recomandăm o geantă mică și din culori care să se potrivească cu cele ale ținutei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
349

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
372

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
229

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...