Pe 12 aprilie, începând cu ora 17:00, pasionații de fine dining sunt invitați la „Vegan Global Chef Experience“, o cină exclusivistă inspirată de competiția internațională Global Vegan Chefs Challenge – Rimini 2025, unde echipa a obținut performanțe remarcabile.
Meniul vegan este creat de Chef Andrei Miron și Chef Alin Vădean, câștigători ai medaliei de argint și calificați în marea finală din WALES 2026.
MENIU RIMINI – 12 APRILIE 2025
Starter - Panna cotta din lapte de migdale și caju, ravioli din țelină murată umpluți cu muhammara, tartar de castravete și apio, panko crocant cu trufă și usturoi, roșii cherry confiate, crocant.
Fel principal - Gnocchi umplut cu duchesse de ciuperci, sferă din cartof cu praz, broccoli blanșat cu crustă de quinoa prăjită, tartaletă cu arpacaș sote, gulie murată, piure de broccoli, sos demi glace.
Desert - Mousse de ciocolată vegană cu inserție de vișine, texturi de ciocolată, fructe.
Un pahar de prosecco din partea casei!
Rezervări la: 0744 122 379
Preț: 150 RON/persoană
Locuri limitate!
D.A.R. Events, Restaurant & Barn este amplasat la ieșirea din localitatea Zăicești, către mănăstirea Zosin.
Pentru rezervări și mai multe detalii, îi puteți contacta la 0744 122 379 sau puteți trimite un mesaj privat în pagina de Facebook.