(P) Liviu Vârciu a lansat provocarea iar meșterii PEFOC au reușit să-i monteze un șemineu cu coș de fum printr-un perete din sticlă!

(P) Liviu Vârciu a lansat provocarea iar meșterii PEFOC au reușit să-i monteze un șemineu cu coș de fum printr-un perete din sticlă!

Liviu Vârciu și-a dorit dintotdeauna un șemineu aspectuos în propria locuință, lansând o adevărată provocare pentru echipa celor de la PEFOC. Cu peste 20 de ani de activitate în comercializarea și montajul profesional al unui întreg univers de soluții de încălzire alternativă din România, meșterii sibieni au avut plăcerea, dar și satisfacția să reușească montajul în locuința îndrăgitei vedete de televiziune, a unui proiect termic de complexitate mare din punct de vedere al poziționării.

A fost vorba despre construcția unui proiect termic care urma să fie amplasat în casa sa din București, pe terasa acoperită - un șemineu cu cos fum exterior evacuat direct printr-un perete din sticlă. După mai multe discuții la diverse companii de șeminee, unde i s-a spus că nu este posibilă construcția unui șemineu în astfel de condiții speciale – casă cu arhitectură modernă și perete din sticlă în terasă - Liviu a găsit soluția la Sibiu. Pefoc a acceptat provocarea, iar meșterii s-au pus pe treabă, știind că există soluții pentru orice tip de problemă!

Liviu Vârciu și-a dorit un șemineu cu ardere tradițională pe lemne, însă unul care să nu necesite șantier în locuință, să poată fi funcțional în cel mai scurt timp posibil și să se potrivească perfect cu povestea arhitecturală din locuința vedetei. Astfel, după mai multe discuții și modele prezentate, acesta a ales șemineul modular prefabricat, renumit pentru rapiditatea și ușurința la montaj, alături de un coș de fum din inox Carbon, pentru evacuarea eficientă a fumului, dar și a design-ului spectaculos.
 
Într-o zi și jumătate, montarea șemineului a fost gata, fiind un real succes. Deși provocarea a fost destul de mare, echipa de montaj a dat dovadă de profesionalism, descurcându-se impecabil, mai ales având în vedere condițiile date și gradul ridicat de dificultate ce a presupus multă precizie și atenție sporită la montajul acestui focar de semineu special.

Așadar, Liviu se poate lăuda acum cu un șemineu prefabricat montat direct în geamul terasei acoperite, pe al cărui traseu a fost instalată o turbină de tip ventilator, ce are rolul de a ajuta triajul forțat al coșului de fum. Având în vedere situația de amplasament a locuinței, dar și a limitărilor de montaj a coșului de fum, rezultatul a fost mai spectaculos decât instalarea unui șemineu pe gaz sau al unui coș de fum ceramic zidit.

În final, Liviu Vârciu a fost extrem de mulțumit de șemineu, dar și de întregul mod de lucru al echipei de montaj și asta, mai ales pentru că i s-a îndeplinit dorința de a avea un semineu lemne montat direct în peretele din sticlă al casei. El se va bucura de atmosfera, calitatea, dar și de senzația lemnelor ce ard mocnit, oferind căldura celor dragi la gura unui focar inedit de șemineu, cu proprietate de autocurățare a sticlei.

Dacă și tu îți dorești un șemineu, dar ai întâmpinat obstacole în a-ți monta unul, îți recomandăm să apelezi la serviciile și gama de peste 9000 de produse și accesorii termice, disponibile în magazinul virtual pefoc.ro unde vei găsi soluția potrivită nevoilor casei tale. Chiar și în cele mai delicate situații, meșterii sibieni nu se vor da la o parte de la nici un fel de provocări.

Sub sloganul companiei “noi facem tot, tu pui pe foc!”, oricât de complicat ar putea părea un proiect, profesioniștii sibieni de la pefoc.ro, vor găsi mereu soluția potrivită astfel încât, tu să te poți bucura alături de familie, prieteni sau persoana iubită, de clipe memorabile la gura unui șemineu performant și călduros, care va alunga frigul nopților lungi și reci.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O clădire monument istoric, proprietate a Ministerului Sănătăţii, în avansată stare de degradare

astăzi, 13:02
94

O clădire monument istoric din municipiul Botoşani, care este acum în proprietatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), se află într-o avansată stare de degradare, iar autorităţi...

Viața botoșăneană din 1918, prezentată de social-democrați

astăzi, 09:18
161

Pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României, PSD Botoșani a demarat un proiect menit să facă legătură dintre trecut și prezent, care să contribuie la întărirea conștiinței ...

Calendar ortodox: Sfântul Sava, ocrotitorul monahilor din pustie

astăzi, 09:08
113

În Biserica Ortodoxă, ziua de 5 decembrie este momentul din an când se săvârşeşte pomenirea Sfântului Cuvios Sava cel Sfințit, unul dintre cei mai mari părinți duho...