(P) Elsaco Electronic la 27 de ani de activitate

(P) Elsaco Electronic la 27 de ani de activitate

Luni, 20 decembrie 2021, compania Elsaco Electronic a împlinit 27 de la înființare.

“Este mai mult de un sfert de veac de când Elsaco funcționează ca și companie. Cel mai interesant lucru este evoluția noastră în cei 27 de ani și se poate observa că avem o creștere susținută, sănătoasă și naturală pe principiile pieței, avem un colectiv foarte bun, contracte care ne-au dat și un fel de pedigree.
Fundamentul nostru este foarte solid în prezent, având în vedere faptul că răspundem cumva la toate provocările pe care lumea de astăzi le aduce: decarbonare, eficiență energetică, digitalizare. În 1994 eram doar niște electroniști, automatiști și răspundeam anumitor provocări locale de digitizare. Astăzi suntem o companie cu amprentă națională, chiar cu ieșire în afara țării în domeniul software și digitalizare, fiind un jucător pe piața gestiunii parcurilor de contoare (sisteme AMR și MDM).
Pentru noi contează foarte mult că am avut înțelepciunea, și Dumnezeu ne-a luminat, să păstrăm calea aceasta pe care am început: am dezvoltat continuu partea de SCADA, automatizări, IT și software, ne mândrim că avem competențe, oameni și contracte interesante; am dezvoltat partea de eficiență energetică: lucrări de contorizare, rețele termice, centrale în cogenerare, la care am adăugat partea de mediu: epurare și tratare apă, reducerea emisiilor.

Chiar dacă nu vorbim de o cifră care să poată fi sărbătorită, întotdeauna în decembrie când trece un an și Elsaco funcționează, mai ales în parametri buni, este o mândrie pentru mine. Ca și președinte, văd la acest moment o așezare, un fundament solid la nivelul managementului companiei, care sper să gestioneze la fel de multe contracte bune și să fie și un suport al proiectelor de responsabilitate socială. Când trăiești într-un oraș 27 de ani, trebuie să dai comunității înapoi, iar noi derulăm diferite proiecte de responsabilitate socială, pe care intenționăm să le continuăm și dezvoltăm.
Avem la acest moment un colectiv entuziast, întinerit, deși o parte dinte cei care eram prezenți acum 27 de ani nu mai suntem la prima tinerețe, dar suntem echilibrați, avem contracte, oameni valoroși și multă energie să continuăm drumul Elsaco în viitor”, a declarat Valeriu Iftime, Președintele Consiliului de Administrație al Elsaco Electronic.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
17

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
300

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
172

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...