(P) Descoperă noile modele de garduri RUFSTER !

La RUFSTER fabricăm mai mult decât sisteme de învelitori pentru acoperișuri și fațade. Utilizând oțelul prevopsit ca materie primă, putem crea diverse produse pentru închiderea perimetrelor, finisarea suprafețelor verticale sau înclinate și compartimentări.
În continua dezvoltare a portofoliului de produse, am creat o gamă de profile pentru garduri cu scopul de a oferi mai multe avantaje beneficiarilor finali. Astfel, noile modele sunt proiectate pentru a oferi o imagine bună atât înăuntrul curții, cât și din afară. Ambele laturi ale gardului vor avea un aspect finisat prin geometria modelului dar și prin faptul că doar fața A a materialului, care are vopseaua aplicată, este vizibilă.
Totodată, am crescut nivelul de rigidizare ale acestor noi profile, în felul ăsta nemaifiind nevoie de folosirea întăriturilor suplimentare intermediare pe lungimea lor la montaj. Prin structura lor, modelele de gard sunt solide și rezistente.

Desingul este unul modern, ghidat după tendințele și cerințele pieței. Aspectul estetic creat de elementele de gard este unul elegant, robust și practic. În cazul modelelor de jaluzele, acestea se unesc la montaj într-un ansamblu prin care nu se vede, asigurând astfel intimitatea în interiorul spațiului privat.

Punctual, noile modelde de garduri metalice RUFSTER lansate în sezonul 2024 sunt acestea, cu următoarele caracteristici specifice:

- Jaluzea gard dublă
Acest model constă dintr-un set de jaluzele metalice identice, care se fixează foarte uşor spate în spate, întregind un element transversal solid şi rezistent cu fixare rapidă în profile U.

- Jaluzea gard săgeată V75
Este un model simetric care arată la fel pe ambele fețe ale gardului, astfel păstrând designul. Profilul este optimizat pentru durabilitate având întărituri la terminații.

- Jaluzea gard V58
Cu un consum mai redus de material, acest model de jaluzea este mai eficient din punct de vedere al costului. Fiind asimetric, are fațete diferite: pe de o parte fiind jaluzeaua proprie, iar pe cealaltă având o suprafață plană care asigură închiderea completă a gardului.

- Jaluzea gard V80
Având în plus o rigidizare la 90° în partea din faţă care asigură rezistenţă mecanică superioară, este cel mai solid model din portofoliu. Designul asimetric îi conferă două fațete diferite dar cu aspect modern.

- Gard rectangular 80x20
Preluând conceptul gardurilor realizate din țeavă rectangulară, însă eficientizând costurile și timpul de pus în operă, am creat acest model de șipcă care va avea în final același aspect dar și rigiditate suficientă.
Aceste profile pentru gard inovative sunt proiectate astfel încât să ofere maximul de avantaje, păstrând un nivel de cost accesibil tuturor clienților. Se potrivesc oricăror gospodării, atât din mediun urban cât și din mediul rural, având un aspect arhitectural plăcut, marcat de simplitate eficientă.

Montajul este facil, folosindu-se profilele U pe laterale, în care elementele se fixează cu șuruburi autoforante sau pop-nituri. La modele tip jaluzea se poate folosi un profil U și în partea superioară pentru a închide mai bine ansamblul, pe cand la modelul rectangular nu este nevoie de profil pentru închidere superior.

Noile modele de gard se realizează din tablă prevopsită pe cele mai solicitate culori din materiile prime Mat strcturat și MPR, totodată pe finisajul special Stejar auriu. Lungimile elementelor se fac la comandă, în funcție de necesarul fiecărui proiect. Materia primă folosită de RUFSTER este calitativ superioară, fiind de proveniență UE.

Vedeți toate modelele de garduri marca RUFSTER aici: https://rufster.ro/garduri-metalice/
Pentru ofertă de preț ne puteți contacta telefonic sau prin WhatsApp la 0756909090

 



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean arestat pentru că a tâlhărit un bărbat: Victima s-a ales și cu leziuni!

astăzi, 17:50

Acesta era bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 17 spre 18 septembrie 2024...

Ziua Europeană a Limbilor, sărbătorită de elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani!

astăzi, 17:23

Deviza din  acest an: „Pace prin diversitate lingvistică", și-a propus să sublinieze rolul cheie pe care îl joacă diversitatea lingvistică și învățarea limbilor str...

Dinamo București - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:26

Dinamo primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 11 a Superligii. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo! După trei înfrângeri consecutiv...