(P) De ce să închiriem o imprimantă în loc să o cumpărăm?

(P) De ce să închiriem o imprimantă în loc să o cumpărăm?

Dilemă: Nu ai imprimantă.
Ce ar trebui să faci? Să cumperi, să iei în leasing, să închiriezi.

Achiziția unei imprimante implică un cost mare. Costul este cu atât mai mare, cu cât firmele nu știu cu exactitate cât printează, astfel că un calcul corect al costurilor este cu neputință. Dar avem și alte opțiuni, ca de pildă închirierea.

Închirierea unei imprimante reprezintă o soluție optimă deoarece beneficiezi de multă flexibilitate, nu necesită o investiție inițială mare și este perfectă pentru afacerile care își doresc să printeze fără griji.


De asemenea, închirierea unei imprimante îți oferă o perspectivă de ansamblu a costurilor legate de printing. Nevoile tale vor fi evaluate de experții noștri, costul lunar este fix, în funcție de volumul tău de printare și primești astfel imprimanta cea mai potrivită pentru afacerea ta.

Prețul închirierii include înlocuirea pieselor care se uzează așa că poți printa fără grija că imprimanta se strică sau că se termină cartușul și trebuie cumpărat altul.

Spre deosebire de situația în care cumperi o imprimantă și te ocupi de mentenanța ei, echipa noastră de intervenție răspunde extrem de rapid tuturor solicitărilor tale.
În 90% din cazuri rezolvăm problemele tehnice în aceeași zi lucrătoare.

Soluția Optiprint îți permite să folosești un singur set de cartușe pe toată durata de viață a imprimantei. Folosim foarte multe materiale reciclate în procesul de producție, materiale care altfel ar ajunge la groapa de gunoi. De-a lungul activității noastre am salvat aproximativ 3.820.000 cartușe.

La Optiprint clientul este evident pe primul loc, așa cum oricare dintre cei 4.100 de clienți mulțumiți pot confirma. În România acoperim București și Ilfov, Prahova și Botoșani.
Suntem o companie care se extinde în permanență, fiind deja prezenți în Slovenia, România, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Italia, Republica Cehă.

Te invităm să acesezi site-ul nostru www.optiprint.ro pentru a fi la curent cu toate noutățile.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A început Școala de vară la Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” din Botoșani

astăzi, 19:54
180

Luni, 4 iulie, Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” din Botoșani a început cea de-a zecea ediție a Școlii de vară, deschizând porțile pentru 170 de participanți &ici...

Vitamina D în exces poate provoca supradoză și probleme la rinichi. Un bărbat ajuns în spital cu nivel de 7 ori mai mare

astăzi, 19:19
186

Medicii avertizează oamenii să nu ia prea multe suplimente de vitamina D, după ce un bărbat a avut nevoie de 8 zile de îngrijiri în spital pentru că a luat o supradoză, scrie Antena3...

Un milion de carduri pe care se încarcă ajutorul de 250 de lei pentru alimente au fost emise până în prezent

astăzi, 19:09
632

Un milion de carduri pe care se încarcă ajutorul de 250 de lei pentru alimente şi mese calde au fost emise până miercuri, 6 iulie, informează Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor ...