(P) De ce să închiriem o imprimantă în loc să o cumpărăm?

(P) De ce să închiriem o imprimantă în loc să o cumpărăm?

Dilemă: Nu ai imprimantă.
Ce ar trebui să faci? Să cumperi, să iei în leasing, să închiriezi.

Achiziția unei imprimante implică un cost mare. Costul este cu atât mai mare, cu cât firmele nu știu cu exactitate cât printează, astfel că un calcul corect al costurilor este cu neputință. Dar avem și alte opțiuni, ca de pildă închirierea.

Închirierea unei imprimante reprezintă o soluție optimă deoarece beneficiezi de multă flexibilitate, nu necesită o investiție inițială mare și este perfectă pentru afacerile care își doresc să printeze fără griji.


De asemenea, închirierea unei imprimante îți oferă o perspectivă de ansamblu a costurilor legate de printing. Nevoile tale vor fi evaluate de experții noștri, costul lunar este fix, în funcție de volumul tău de printare și primești astfel imprimanta cea mai potrivită pentru afacerea ta.

Prețul închirierii include înlocuirea pieselor care se uzează așa că poți printa fără grija că imprimanta se strică sau că se termină cartușul și trebuie cumpărat altul.

Spre deosebire de situația în care cumperi o imprimantă și te ocupi de mentenanța ei, echipa noastră de intervenție răspunde extrem de rapid tuturor solicitărilor tale.
În 90% din cazuri rezolvăm problemele tehnice în aceeași zi lucrătoare.

Soluția Optiprint îți permite să folosești un singur set de cartușe pe toată durata de viață a imprimantei. Folosim foarte multe materiale reciclate în procesul de producție, materiale care altfel ar ajunge la groapa de gunoi. De-a lungul activității noastre am salvat aproximativ 3.820.000 cartușe.

La Optiprint clientul este evident pe primul loc, așa cum oricare dintre cei 4.100 de clienți mulțumiți pot confirma. În România acoperim București și Ilfov, Prahova și Botoșani.
Suntem o companie care se extinde în permanență, fiind deja prezenți în Slovenia, România, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Italia, Republica Cehă.

Te invităm să acesezi site-ul nostru www.optiprint.ro pentru a fi la curent cu toate noutățile.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
278

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5327

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
209

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...