(P) Cum poți să trimiți un colet din Botoșani în Anglia?

(P) Cum poți să trimiți un colet din Botoșani în Anglia?

   https://www.pexels.com/photo/tower-bridge-of-london-220887/

Reduceri la transportul de colete pe ruta Botoșani Anglia, tur retur
Folosește codul de reducere BT10 la prima comandă online pe site-ul Sabytrans, și primești o reducere de 10% indiferent de greutate. Această campanie este valabilă pe durata lunii octombrie 2022.
 

Cine suntem

Firma Sabytrans este prezentă pe piața românească din 2005 și are ca domeniu de activitate principal transportul de colete, exclusiv pe ruta România Anglia tur și retur.
Procedura de expediere simplificată de la ușă la ușă.

In fiecare saptamană, preluăm de la adresă coletele din județul Botoșani, în zilele de luni și marți. Planifică preluarea din timp și pregatește coletul cu cel puțin o zi înaine. În Marea Britanie colectările se fac în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Brexit și documentele necesare

Pentru vamă, Sabytrans se ocupă de întocmirea documentației necesare. Trebuie să te asiguri că bunurile declarate corespund cu tot conținutul pachetului, tocmai de aceea este bine să pregatești coletul personal. Nu sunt acceptate pentru transport țigările și băuturile spirtoase în cantitate mai mare de un litru per colet.
Se acceptă la transport inclusiv produse perisabile, mobilier, geamuri, piese auto, biciclete și motociclete, electrocasnice și produse alimentare.

Siguranță la transport

Pentru că dorim ca toate pachetele să ajungă în siguranță, oferim consiliere la pregătirea coletelor pentru transport. Recomandăm folosirea foliei cu bule antișoc și compartimentarea coletului, folosind mai multe cutii de carton.

Preluare chiar de la adresă

După confirmarea unei comenzi, curierul ajunge chiar la adresă pentru preluare, oriunde în județul Botoșani. Preluăm săptămânal inclusiv din Dorohoi, Flămânzi, Darabani, Vorona și Săveni.

Cheamă curier

Dacă ai de trimis un colet în Anglia, Scoția sau Țara Galilor, poți completa formularul de comandă online. Poți chema curierul și telefonic la call center 0733 215 281 ( telefon România ) sau +44 7415 238 968 ( telefon UK ).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
14

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
79

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...