(P) Cap tractor leasing - Cum să alegi camionul ideal

(P) Cap tractor leasing - Cum să alegi camionul ideal

Momentul în care iei decizia de a începe propriul tău business este foarte important pentru viitorul tău. De aceea, ne dorim să nu pleci la drum lung fără să știi ce te așteaptă și care sunt primii pași pe care îi ai de urmat. În acest articol te vom ajuta să alegi acel drum care să te conducă spre visul tău.

Cea mai sigură opțiune - leasing-ul auto

Cum să pornești altfel la drum, dacă nu alegând un cap de tractor ideal? Care să facă față tuturor provocărilor care te așteaptă pe șosele. În acest sens, poți opta pentru mai multe variante. Alegerea ta depinde de modul în care îți vezi propria afacere. 

Achiziționezi un cap de tractor cu banii jos?  Sau poate ești genul de om la început de drum, care își dorește stabilitate financiară, înainte de toate celelalte aspecte. În acest caz, leasing-ul este alegerea potrivită pentru tine, cu siguranță. Poți beneficia de avantajele serviciilor alegând un cap tractor Scania pe gustul tău. Această alegere te va ajuta să te dezvolți progresiv. Fără riscuri considerabile. Îți poate garanta acel impuls de care ai nevoie pentru a reuși.

Dacă totuși nu ești convins și crezi că serviciile de vanzari camioane second hand nu sunt alegerea potrivită, trebuie să ții cont de un aspect. Startul unei afaceri este mereu o provocare - pașii mici și răbdarea sunt două ingrediente esențiale. Ele vor contribui la dezvoltarea businessului tău.

1. Prețul - cumpăr cel mai scump sau cel mai ieftin cap tractor?

Răspunsul: cumperi unul care să se potrivească cu bugetul tău, dar, mai important, care să fie durabil. Dincolo de toate aspectele, prețul este primul care îți fură privirea. Cu cât are mai puține cifre și pare mai prietenos, cu atât te va atrage mai mult. Totuși, cel mai mic preț nu este mereu cel mai bun. Dincolo de dorința firească a fiecăruia de a economisi cât mai mulți bani, investițiile pe termen lung necesită resurse considerabile.

Îți dorești să ai o afacere durabilă, pe termen lung și foarte lung sau vrei să fii nesigur pe calitatea camionului tău? Nu ar trebui să speri că îți vei duce cursa la bun sfârșit, ci ar trebui să știi cu siguranță până unde poți merge. În momentul în care vrei să investești în business-ul tău, nu economisi! Capul de tractor pe care îl alegi va fi o investiție de durată, astfel că acesta trebuie să fie rezistent la rodajul zilnic.

Dacă ai destul de mult timp la dispoziție pentru a merge la service, simte-te liber să alegi orice model. Totuși, un cap tractor care să pornească de la prețul de 23-25 de mii de euro este unul care se poate ridica la standardele tale. Altfel, în cazul în care îți dorești modelul cu cel mai mic preț, acea diferență se pierde în timp. Vei ajunge să plătești mult mai mult decât acei 23 de mii de euro menționați anterior.

Este obositor să alergi de la un service la altul, dar poți evita această grijă în plus alegând un preț moderat.

2. Siguranța - întoarce-te acasă cu bine

Vei petrece foarte mult timp la volanul noii tale achiziții. Vei străbate lumea, dar mereu îți vei dori să fii în siguranță, departe de orice pericol. Vei vrea să te întorci acasă cu bine, pentru a-i revedea pe cei dragi. Din acest motiv, atunci când alegi camionul - certitudinea că nu ești în pericol devine mai importantă decât suma de care te desparți.

Modelele de camioane din gamele R, G și P sunt cele care îți vin în ajutor în această direcție. Ele te pot purta în siguranță în cursele tale, deoarece sunt certificate tocmai în acest sens. Oricât de departe ai fi de casă, poți circula fără a fi mereu în alertă. Siguranța ta este primordială, fiind mai presus de orice alt avantaj pe care îl poți obține.

3. Încrederea - certificarea TUV

Certificarea TUV este un element de care ar trebui să ții cont, deoarece acesta este certificatul care atestă credibilitatea brand-ului.

Totuși, în cazul în care nu ai auzit încă de acest termen, această certificare constă în atestarea produsului pe care îți dorești să îl achiziționezi. Cu alte cuvinte, este simbolul faptului că poți avea încredere deplină în ceea ce urmează să cumperi, deoarece produsul a fost deja verificat și testat de un organism competent neutru.

Certificatul demonstrează calitatea incontestabilă, dar și durabilitatea produsului și/sau serviciilor.

Certificatul TUV se aseamănă cu un logo, deoarece poți ști cu exactitate ce așteptări să ai de la el, chiar înainte de a testa produsul, acesta fiind recunoscut la nivel mondial. Pentru a alege un cap de tractor potrivit pentru tine, trebuie să ai încredere că ceea ce cumperi îți poate oferi toate beneficiile care îți sunt promise, astfel această facilitate poate fi garanția că ai făcut cea mai bună alegere posibilă.

4. Dotările - confortul capului tractor

Camionul tău nu te poate face să te simți ca acasă, dar trebuie să se apropie cât mai mult posibil de acea senzație. El îți va fi dormitor, bucătărie, sufragerie și lista poate continua.

În momentul în care îți alegi capul de tractor asigură-te că îți poate îndeplini cele mai importante nevoi. Insistă și documentează-te asupra fiecărei dotări pe care acesta se presupune că o are, în cazul în care nu ești sigur de utilitatea ei. Nu le vei putea avea pe toate, în special în cazul în care ai un buget limitat, motiv pentru care trebuie să fii sigur în ce direcție vrei să o apuci. 

Trebuie să știi la ce poți renunța și ce îți este indispensabil. Un sfat bun ar fi să începi cu o bună încălzire pentru zilele reci sau alte facilități precum controlul stabilității (ESP) și controlul tracțiunii (ASR). Poți continua și cu alte opțiuni, care să contribuie la atmosfera plăcută, dar doar după opțiunile care se bazează pe utilitate.

Alegere îți aparține în totalitate. În funcție de bugetul de care dispui, de preferințele și prioritățile tale, acum ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege cel mai inspirat model. În cazul în care nu știi de unde să începi căutarea, Scania te poate ajuta să compari camioanele între ele. Poți începe de aici.

Alege-ți camionul cu grijă! El te reprezintă în drumurile pe care le vei avea de făcut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
84

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
123

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
277

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...