(P) Adidași de damă – cu care stilizări de primăvară să-i porți

(P) Adidași de damă – cu care stilizări de primăvară să-i porți

Epoca în care adidașii erau considerați pantofi potriviți doar pentru ținutele sport pentru adolescenți a trecut de mult! Astăzi, urmând stilurile femeilor celebre, știi deja că pot fi purtați cu aproape orice, indiferent de vârstă. Sunt confortabili, stilați și atemporali. Da – acest model de încălțăminte nu îmbătrânește. Așadar doamnelor, este timpul să aflați care sunt stilizările de primăvară pe care merită să le completați cu adidași.

Adidașii clasici în diferite modele și culori au devenit rapid un tip de încălțăminte obligatoriu pentru toate femeile care își doresc să se îmbrace ținând cont de tendințele în modă. Cu siguranță ai cel puțin o pereche în garderoba ta, așa că merită să vezi cu ce să îi combini pentru a arăta grozav! Iar dacă încă nu ai, descoperă pantofi sport damă pe Answear!

Rochie delicată

Contrar aparențelor, adidașii se potrivesc perfect cu rochiile - și nu doar cu cele cu o croială sport! Dacă nu vrei să mergi pe calea ușoară, alege o rochie atrăgătoare, delicată, cu bretele subțiri, neapărat într-o culoare puternică. Alege o rochie pentru care, de obicei, alegeai încălțămintea de aici: https://answear.ro/k/femei/incaltaminte/pantofi-cu-toc. De data aceasta însă, combină rochia cu o jachetă din denim scurtă, căci astfel va căpăta un caracter mai casual, iar totul va fi completat de pantofi sport înalți .Un rucsac în stil boho și o geantă clasică tip shopper vor merge cu această ținută .

Ținută all black

Aspectul complet negru este în vogă acum. Dacă vrei să te inspiri din aspectul hipsterilor, alege o fustă neagră, scurtă, plisată, care să-ți accentueze picioarele. Pentru asta, adaugă un tricou polo negru care să-ți facă ținuta să pară inspirată din uniforma școlii. Adaugă o pereche de adidași complet negri ținutei tale - șireturile în aceeași culoare vor spori efectul! Pentru această ținută poți alege accesorii sub formă de catifea strâns legată în jurul gâtului , ochelari de soare rotunzi  - totul în negru desigur!

Fustă evazată

Unii oameni cred că adidașii combinați cu o lungime de fustă care nu este mini nu vor arăta niciodată bine. Cu toate acestea, îți vom demonstra contrariul! Alege o fustă midi evazată, de exemplu un model sport cu buzunare sau una mai elegantă cu pliuri și asortează-le cu o cămașă din denim. Complementul perfect pentru această ținută vor fi adidașii albi clasici , care îi vor conferi un caracter lejer, de vacanță. Adaugă ochelari de soare Cat eye pentru un look super trendy!

Adidași negri și salopetă sau o combinație clasică

Dacă îți place să te joci cu moda și adori tendințele anilor 90, acest stil este pentru tine! Adidașii clasici negri joși combinați cu un costum de aceeași culoare este un set care va funcționa în orice situație. Bretelele subțiri dezvăluie umerii într-un mod sexy, iar finisajul părții superioare a costumului îi conferă lejeritate și un caracter romantic . Ținuta este completată perfect de adidași și o cămașă în carouri pe care o poți arunca peste umeri sau te poți lega în jurul taliei.

Un tricou alb și blugi albaștri sunt un set care nu dezamăgește niciodată, mai ales atunci când sunt asortați cu adidași clasici. Totuși, pentru a condimenta look-ul, optează pentru un top la modă din acest sezon, cu un decolteu înclinat ușor și o aplicație în stil boho. Pentru această parte mai feminină a ținutei, alege blugi contrastanți cu găuri și abraziuni- îți vor da caracter și vor face ca ținuta să nu fie cea mai liniștită. Pentru acest set alege adidași colorați și genți mici pe lanț .

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
46

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
108

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
200

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...