(P) 7 sloturi video atractive inspirate din filme și seriale celebre

Filmele și serialele celebre au fanii lor statornici. Sunt persoane care se uită de zeci de ori la un film care le place și tot nu se plictisesc. „Singur acasă”, de exemplu, face record de audiență în fiecare an. Producătorii de sloturi sunt cu ochii pe industria cinematografiei, pentru a lansa jocuri populare încă din start, prin prisma personajelor aduse de pe micul sau marele ecran.
În continuare, îți prezentăm 7 păcănele online din această categorie, îndrăgite pe loc de fanii peliculelor care le-au inspirat:

FRIENDS


Unul dintre cele mai populare seriale de comedie din toate timpurile a fost transpus de WMS într-un slot care te face să fii melancolic. Pe fondul sonor al melodiei „I'll be there for you”, în variantă instrumentală, pe grilă se opresc pictograme reprezentative: o ceașcă de cafea Central Perk, chitara lui Phoebe, logo-ul cafenelei Central Perk, rațele lui Joey, curcanul pe care Monica l-a purtat cândva pe cap, Monica și Chandler vorbind la telefon, Ross și Rachel sărutându-se, cei trei băieți (Joey, Chandler și Ross) și cele trei fete (Monica, Phoebe și Rachel).
Jocul are mai multe funcții speciale, printre care:
•Thanksgiving Bonus – 10 rotiri gratuite cu multiplicator x3;
•Wedding Bonus – 10 rotiri gratuite cu Sticky Wilds;
•Party Bonus – 11 rotiri gratuite cu walking wilds care se extinde pe una sau două role;

THOR'S VENGEANCE


Thor este un film de acțiune cu supereroi din 2011, de producție americană, bazat pe personajul din Marvel Comics omonim, produs de Marvel Studios și distribuit de Paramount Pictures. Sunt mai multe jocuri de păcănele în care apare acest personaj, unul dintre ele fiind „Răzbunarea lui Thor”. Personajul mitologic își poate arunca ciocanul pentru a transforma 2x2 poziții de pe role în Wild. Minim trei pictograme de Rotiri Gratuite inițiază secvența de rotiri suplimentare în care fiecare câștig crește multiplicatorul, până la 52x.

ROBIN HOOD WILD FOREST


Legenda lui Robin Hood a fost mereu o sursă de inspirație pentru filme, desene sau sloturi. Nu se poate să nu fi auzit măcar o dată replica „Eu sunt Robin Hood și iau de la bogați și ca să dau la săraci”. Una dintre pictograme este cea a sacilor cu galbeni luat de la bogați. Alte simboluri sunt halba de bere, pălăria cu pană, blazonul regal. Sunt patru tipuri de simboluri Wild: Robin Hood (Random), Little John (lovește cu bușteanul simbolurile cu valoare mică și le transformă într-un simbol valoros), Lady Mariah și inima roșie. Acest joc se numără printre sloturi România care pot fi jucate în variantă demo.

DRACULA


Dracula este contele a cărui faima i-a făcut pe oameni de peste mări și țări să se uite pe hartă, pentru a vedea unde este Transilvania. Evident, nu se putea ca povestea să le scape producătorilor de la Hollywood, de top fiind pelicula regizată în 1992 de Francis Ford Coppola. Slotul „Dracula” a fost produs de NetEnt și este destul de înfricoșător, mai ales dacă îl joci noaptea. Pe lângă rotirile gratuite, mai este de menționat o funcția specială „liliac”. Din când în când, la întâmplare, contele animat aruncă asupra rolelor un stol de lilieci, care se transformă în wild-uri grupate.

THE EXPENDABLES


„The Expandables” este un film de comedie cu „grei” ai filmelor de acțiune: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Steve Austin. Dezvoltatorii acestui joc de păcănele au profitat din plin de popularitatea actorilor enumerați. Pe role mai apare și un craniu, care este simbol Scatter și acordă până la 24 de rotiri gratuite (pentru 7 pictograme). Super Stake adaugă până la 175 de Wilduri, iar Bonusul Glonț aduce runde suplimentare cu multiplicator.

RAMBO STALLONE


În franciza americană au fost lansat până acum cinci filme. Soldatul american interpretat de Sylvester Stallone împușcă tot ce îi iese în cale. Unele scene sunt chiar amuzante, dar … acțiunea e acțiune. Stakelogic a lansat slotul „Rambo Stallone”, pe tiparul respectat și în „The Expendables”. Diferă simbolurile (Rambo, cutia cu gloanțe, grenada de mână, maceta, tolba cu săgeți) și fundalul, care acum este o imagine cu un camion militar în jungla vietnameză. Simbolul Scatter este un șarpe cobra, iar Wild este o cutie cu muniție, care poate apărea și în forma cu multiplicator x4 sau cu TNT (care explodează și acoperă mai multe poziții cu jokeri, oferind și trei rotiri suplimentare).

BONNIE & CLYDE


 

Am lăsat la urmă un clasic. „Bonnie și Clyde” este povestea a doi răufăcători, Bonie Elizabeth Parker și Clyde Chestnut Barrow, din timpul marii crize economice. Ei au captat atenția presei americane și au fost considerați inamici publici între anii 1931 și 1934. Filmul a fost lansat în 1967, iar slotul produs de BF Games are grafică sub formă de benzi desenate, care îi prezintă pe protagoniștii care sunt mereu cu degetul pe trăgaci, fie pentru a jefui o bancă, fie pentru a scăpa de poliția care îi urmărește. Dacă simbolul Wild se combină cu pictograma omului cu țigara, atunci câștigurile se triplează. Ce captură!


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...