(P) 4 idei de outfit-uri elegante de toamnă

(P) 4 idei de outfit-uri elegante de toamnă

Dacă vă numărați printre doamnele care adoră să se aranjeze și să poarte cele mai elegante haine, indiferent de anotimp, atunci acest articol este pentru dumneavoastră.
De ce spunem acest lucru? Fiindcă în rândurile ce urmează vă ajutăm să creați outfit-uri elegante de sezon cu ajutorul rochiilor toamnă. Vom vorbi despre patru tipuri de rochii din care puteți alege, cât și despre cele mai moderne culori și accesorii ale momentului. Să începem!

Dintotdeauna, doamnele și domnișoarele de pretutindeni și-au dorit să iasă în evidență. Ce moment mai bun pentru a reuși asta dacă nu în timpul acestui sezon schimbător? Cum frunzele și vremea din jur se schimbă, așa se împrospătează și garderoba doamnelor, în funcție de preferințe. Astfel, dacă vă numărați printre cele care adoptă un stil de îmbrăcăminte elegant și classy, atunci sfaturile noastre vă vor fi de folos. Acestea sunt tipurile de rochii de toamnă pe care vrem să vi le prezentăm: din tricot, de voal, din bumbac și tip pulover. Haideți să aflați cum le puteți stiliza.

Tipuri de rochii de sezon

1.Rochiile din tricot – sunt alegerea perfectă pentru acest anotimp. Tricotul este un material gros și comod, care vă va oferi libertate în mișcare și confort, pe toată durata zilei. Puteți opta pentru rochiile până la genunchi sau până la jumătatea gambei, însă țineți cont că acest tip de material este ceva mai mulat. Cu toate acestea, noi vă încurajăm să aveți încredere în dumneavoastră și să purtați o astfel de rochie toamna indiferent de silueta pe care o aveți. Cu siguranță veți reuși să ieșiți în evidență, dacă emanați încredere și feminitate. Culorile pentru care puteți opta sunt fie cele neutre, precum negru, maro sau crem, fie cele mai ofertante, cum ar fi verde, portocaliu și roșu. În funcție de preferințe, veți crea un outfit de excepție.

2.Rochiile de voal – voalul este un material pretențios și rafinat. O astfel de rochie se va potrivi de minune la evenimentele cu clasă. Dacă sunteți invitată la o nuntă sau un botez, ce se va ține într-o pădure cu frunze arămii, atunci ar fi momentul perfect să purtați o astfel de rochie și să exprimați eleganță. Pentru și mai mult stil, puteți asorta rochia de voal cu o curea lată în talie, precum și cu o pereche de ghete cowboy sau cizme cu toc ascuțit, ce vor întoarce toate privirile.

3.Rochiile din bumbac – dacă până acum v-am vorbit despre rochiile lungi sau până la genunchi, e momentul să vă recomandăm și un alt stil: rochiile mini. Bumbacul, fiind un material versatil și ușor de întreținut, se poate adapta de minune și sezonului rece. Rochiile mini pot fi purtate atunci când ieșiți în oraș cu prietenele sau partenerul. Pentru a evita frigul, nu ezitați să asortați și o pereche de dressuri clasice, negre, cu niște ghete peste genunchi și o haină lungă de stofă. Așa, veți ieși în evidență, negreșit.

4.Rochia tip pulover oversize – este o alegere potrivită pentru doamnele care vor să fie tot timpul on-trend. Puloverele de sezon pot veni fie simple, fie în diverse modele atrăgătoare. Însă, lucrul de care trebuie să țineți cont este din nou culoarea, și anume: puteți opta pentru o rochie toamnă oversized gri sau maro, pentru a emana o energie cât mai cozy, ori verde închis sau poate roșu, pentru a da dovadă de stil. O astfel de rochie s-ar potrivi la perfecție cu o pereche de bocanci army, o geacă de piele și niște dressuri elegante. Iar dacă asortați și poșeta preferată, cu siguranță veți avea un look complet.


Înainte de încheiere, vrem să vă mai spunem și ce altfel de accesorii puteți asorta acestor rochii de toamnă:

-Eșarfele: pentru a avea un outfit cât mai confortabilt, puteți alege și eșarfele, asortate cu nuanța rochiei. Fie că optați pentru una subțire, de voal, sau poate vă plac mai mult cele groase, eșarfele sunt o alegere perfectă pentru diminețile de toamnă răcoroase.
-Gecile: pe lângă gecile de piele și cele de stofă, mai puteți opta și pentru trenciuri de sezon. Acestea, nu numai că vă vor feri de ploaie, dar vor adăuga și un plus de mister întregii ținute.

Sperăm că articolul nostru a fost de folos și că v-am inspirat să creați cele mai moderne ținute. Pentru mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
379

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
403

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
242

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...