Eveniment de excepție organizat de D.A.R. Events, Restaurant & Barn (galerie foto)

Eveniment de excepție organizat de D.A.R. Events, Restaurant & Barn (galerie foto)

Pe data de 17 martie, restaurantul D.A.R. a deschis larg ușile pentru viitorii miri în cadrul unui eveniment de tipul "ziua porților deschise".
După-amiaza zilei de dumincă a oferit tuturor celor prezenți șansa de a descoperi secretele organizării unei nunți deosebite și de a cunoaște furnizori de încredere pentru o colaborare de succes.

Participanții au fost răsfățați cu o experiență bogată și variată. De la delicioasele degustări culinare, cuprinzând atât feluri principale de mâncare cât și prăjituri fine, până la prezentările de rochii de mireasă, costume elegante, invitații personalizate și o gamă diversificată de băuturi, fiecare detaliu a fost meticulos pregătit pentru a inspira și a sprijini cuplurile în transformarea visului unei nunți perfecte în realitate.

Restaurantul D.A.R., o afacere de familie condusă de Violeta și Cristian Achiței, a fost gazda acestei ocazii speciale.
Pasiunea doamnei Achiței pentru frumos, rafinament, dragostea pentru arta culinară și dorința sa de a explora noi orizonturi, au fost elementele de bază care au inspirat crearea proiectului "Nuntă de probă".

Unul dintre punctele forte ale întâlnirii a fost prezența chef-ului Bogdan Cozma, manager al Echipei naționale de bucătari juniori a României.
Acesta s-a alăturat echipei D.A.R. încă din 2019 și va fi implicat în organizarea celor mai multe dintre evenimentele anului 2024.
Experiența sa vastă și pasiunea pentru arta culinară au adus un plus de valoare, asigurându-se că fiecare gustare a fost o experiență memorabilă pentru cei prezenți.

Pentru viitorii miri și mirese "Nuntă de probă" nu a fost doar un simplu prilej de socializare, ci o sursă inestimabilă de inspirație și informații practice pentru planificarea celei mai importante zile din viața lor.
Cu sprijinul echipei D.A.R. și al partenerilor lor de încredere, fiecare pereche poate transforma visul unei nunți perfecte în realitate!


 
















 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
23

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
189

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
58

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...