Artech Textiles Botosani și Artech DRINK - Artech Wine promovează calitatea (galerie foto)

Artech Textiles Botosani și Artech DRINK - Artech Wine promovează calitatea (galerie foto)

De 12 de ani, Artech Textiles creează spații unice prin amenajarea cu profesionalism a hotelurilor, restaurantelor, locuințelor individuale și spațiilor de birouri.
Nucleul companiei, Daniel Haidarli, a început activitatea în acest domeniu în anul 1997 și a reușit în toată această perioadă să își formeze o echipă de specialiști dedicați, cu expertiză într-o varietate de domenii, inclusiv în efectuarea măsurătorilor, a montajului, în consiliere și croitorie.


Daniel Haidarli: „Ne place concurența, ne plac provocările. Puțini știu că una din marile iubiri ale mele a fost și este basketball-ul. Acolo am învățat că echipa contează, pasiunea te motivează, tactica este baza, ambiția te întărește, efortul este răsplatit, dorința de a fi bun, poate cel mai bun și mai antrenat face diferența, antrenamentul și documentarea continuă aduce victorii. Depinzi de echipa și echipa depinde de tine.
Performanța se face cu sacrificii și pe fond de oboseală. Artech Textiles, Artech DRINK - Artech Wine, este o echipă.
Echipa generează performanță, conducatorul de joc este unul din pionii principali. Schemele de joc se copiază, dar important e să ai mereu scheme noi. Numai așa și concurența va evolua, iar consumatorul va avea de câștigat ! Asadar , nu ezitati sa beneficiati de serviciile si produsele Artech Textiles, Artech DRINK - Artech Wine, Artech Gourmet și, în curând Artech Food!”


Artech Textiles s-a impus pe piață prin produse de înaltă calitate și servicii de excepție.

Produsele Artech Textiles sunt selecționate cu grijă, de la textilele pentru fețe de masă, la cele potrivite pentru terase și exterior, rezistente la razele UV, la umiditate și cu proprietăți antibacteriene, pentru a asigura astfel durabilitate și confort.
Oferta magazinului cuprinde, de asemenea, perdele, draperii și accesorii, țesături pentru tapiserie, șine și galerii, sisteme de protecție solară cu acționare manuală sau electrică: jaluzele venețiene, sisteme zi-noapte, plissee, rolete și storuri romane.
Experții Artech Textiles sunt capabili să vă îndrume în alegerea celor mai bune soluții pentru decorarea spațiului dumneavoastră, sunt pregătiți să se deplaseze în locație, unde, pe lângă efectuarea măsurătorilor precise, vă pot oferi și sugestii privind produsele potrivite, precum și cele mai indicate sisteme de prindere.



De asemenea, dorințele dumneavoastră vor fi materializate prin confecționarea produselor în atelierul Artech Textiles și prin montajul lor în locația dorită.

În plus, beneficiați de consultanță specializată și în showroom-ul lor, chiar și fără a avea o imagine clară a spațiului pe care doriți să-l transformați. Bazându-se pe preferințele dumneavoastră, pe cunoașterea aprofundată a gamei de țesături pe care le comercializează, precum și a tendințelor actuale, profesioniștii Artech Textiles sunt în măsură să vă ofere sfaturi și recomandări solide.

Acest lucru este posibil deoarece întreaga echipă se implică activ în participarea la târguri internaționale de prestigiu, unde explorează în detaliu cele mai recente inovații și stabilește relații solide cu partenerii lor, producători cu tradiție din Europa, și nu numai. Această strânsă colaborare le permite să ofere propriilor clienți produse și servicii de cea mai înaltă calitate, în concordanță cu cele mai moderne standarde.

Daniel Haidarli: „Serviciile ne recomandă, experiența ne recomandă. De peste 12 de ani ani amenajăm cu profesionalism hoteluri, restaurante, locuințe individuale, spații de birouri etc.
Produsele noastre întrunesc cele mai înalte standarde de calitate, iar serviciile pe care le oferim au la bază ani de experiență.
Indiferent de cât de mic sau mare este spațiul pe care doriți să-l amenajați, oferta noastră este foarte variată, veți găsi cu siguranță combinația perfectă între estetic și funcțional.”




Alegând Artech Textiles, vă puteți bucura de experiența și cunoștințele întregului colectiv, asigurându-vă că proiectul dumneavoastră va fi realizat cu profesionalism și pasiune.

Indiferent de dimensiune și complexitate, Artech Textiles vă ajuta să transformați spațiul într-unul estetic plăcut și funcțional, adaptat perfect nevoilor și gusturilor dumneavoastră.

Artech Textiles Botoșani și Artech DRINK - Artech Wine promovează calitatea, promovează serviciile complete, servicii realizate de și cu specialiști certificați!

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
775

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...