(A) Electroalfa angajează personal pentru noile proiecte în derulare

(A) Electroalfa angajează personal pentru noile proiecte în derulare

Electroalfa recrutează personal pentru unitatea de producție a echipamentelor electrice de medie tensiune din Botoșani, având disponibile peste 20 de locuri pentru posturile de electricieni și lăcătuși.
Pot aplica pentru aceste posturi atât persoanele care dețin calificare, cât și cele fără calificare, compania asigurând școlarizare internă gratuită, indiferent de pregătirea profesională.

În contextul extinderii gamei de produse electrice Electroalfa, compania angajează și specialiști pentru următoarele poziții: ingineri proiectanți în domeniul mecanic și electric, specialiști fotovoltaice, CTC-iști, tehnicieni mentenanță, documentariști, operatori CNC, sudori și tehnologi producție.

Pachetul salarial oferit de Electroalfa este completat de o serie de oportunități de dezvoltare, precum: acces la programe de calificare profesională la locul de muncă, instruire gratuită de specialitate, dar și facilități: masa la cantina proprie,  decontare transport, cadou de ziua angajatului, etc.

Persoanele interesate pot depune cv-urile în format fizic la sediul central Electroalfa din Calea Națională nr. 15, sau online pe adresa de email office@electroalfa.ro, până la data de 15 iunie 2023. Se pot solicita mai multe detalii la numărul de telefon 0736 551 227.

Grupul de firme Electroalfa are circa 500 de angajați, deține 4 fabrici moderne în Botoșani care produc echipamente electrice și confecții metalice, Centru de Cercetare - Dezvoltare propriu și 4 linii de business: Echipamente Electrice, Antrepriză, Confecții Metalice, Eficiență energetică și Energie verde.

Electroalfa a investit în ultimii 5 ani peste 15 milioane euro în fabrici și tehnologii și va investi încă 30 de milioane euro în următorii 4 ani, inclusiv într-o nouă linie de business. Compania a generat o cifră de afaceri de 78,5 milioane euro în 2022 și are în plan o accelerare a producției în contextul volumului mare de comenzi înregistrat pentru unitatea de producție a echipamentelor electrice de medie tensiune, precum și prin includerea în portofoliu a unor noi produse, având în vedere contextul energetic actual.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
272

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5291

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
206

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...