(A) Electroalfa angajează personal pentru noile proiecte în derulare

(A) Electroalfa angajează personal pentru noile proiecte în derulare

Electroalfa recrutează personal pentru unitatea de producție a echipamentelor electrice de medie tensiune din Botoșani, având disponibile peste 20 de locuri pentru posturile de electricieni și lăcătuși.
Pot aplica pentru aceste posturi atât persoanele care dețin calificare, cât și cele fără calificare, compania asigurând școlarizare internă gratuită, indiferent de pregătirea profesională.

În contextul extinderii gamei de produse electrice Electroalfa, compania angajează și specialiști pentru următoarele poziții: ingineri proiectanți în domeniul mecanic și electric, specialiști fotovoltaice, CTC-iști, tehnicieni mentenanță, documentariști, operatori CNC, sudori și tehnologi producție.

Pachetul salarial oferit de Electroalfa este completat de o serie de oportunități de dezvoltare, precum: acces la programe de calificare profesională la locul de muncă, instruire gratuită de specialitate, dar și facilități: masa la cantina proprie,  decontare transport, cadou de ziua angajatului, etc.

Persoanele interesate pot depune cv-urile în format fizic la sediul central Electroalfa din Calea Națională nr. 15, sau online pe adresa de email office@electroalfa.ro, până la data de 15 iunie 2023. Se pot solicita mai multe detalii la numărul de telefon 0736 551 227.

Grupul de firme Electroalfa are circa 500 de angajați, deține 4 fabrici moderne în Botoșani care produc echipamente electrice și confecții metalice, Centru de Cercetare - Dezvoltare propriu și 4 linii de business: Echipamente Electrice, Antrepriză, Confecții Metalice, Eficiență energetică și Energie verde.

Electroalfa a investit în ultimii 5 ani peste 15 milioane euro în fabrici și tehnologii și va investi încă 30 de milioane euro în următorii 4 ani, inclusiv într-o nouă linie de business. Compania a generat o cifră de afaceri de 78,5 milioane euro în 2022 și are în plan o accelerare a producției în contextul volumului mare de comenzi înregistrat pentru unitatea de producție a echipamentelor electrice de medie tensiune, precum și prin includerea în portofoliu a unor noi produse, având în vedere contextul energetic actual.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Casa Memorială „Nicolae Iorga” marchează 152 de ani de la nașterea istoricului

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
52

Luni, 5 iunie 2023, aniversăm 152 de ani de la nașterea celui mai mare istoric român, Nicolae Iorga. Cu acest prilej, Casa Memorială „N. Iorga” din Botoșani, locul unde şi-...

Cum sunt batjocoriți mii de săteni din Botoșani. Blestemul apei și risipirea banilor

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
375

Deși au rețea de apă potabilă, localnicii dintr-o comună se chinuie fără apă de aproape trei decenii. De vină este o magistrală veche de alimentare pe care nu o schimbă nimeni. În plu...

Un medic botoșănean spune cum să te lași de fumat. Postul anti-tutun poate fi realizat în cinci zile

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
532

Fumul de țigară conține aproximativ 69 de substanțe cangerigene. Tocmai de aceea medicii consideră fumatul unul dintre cele mai nocive obiceiuri pentru sănătate. Medicii DSP de la Botoșani spu...