(A) Carreman România SRL aniversează 20 de ani de activitate

(A) Carreman România SRL aniversează 20 de ani de activitate

Carreman România este unul dintre puținii producători de țesătură pentru costume din România, cu parteneri și clienti în Europa, în Statele Unite și Canada, America de Sud, Australia, Asia (China și Japonia).
 
Societatea Carreman România, unul dintre cei mai importanți membri din cadrul Grupului Carreman International, creează, produce și comercializează stofe pentru piața de pret-a-porter.
Povestea Grupului Carreman a început în sudul Franței, la Castres, în 1989. Într-un timp scurt, această societate familială, cu o puternică dezvoltare comercială orientată către export, și-a extins baza de clienți în alte țări europene, dar și în Statele Unite, pași urmați de intrarea pe piața de producție românească, apoi pe cea din China.
 
Sustenabilitatea este convingerea fundamentală a Carreman International, prin producerea de țesături concepute pentru a fi ecologice, reducerea pericolelor energetice și a poluării apei, asigurarea unui mediu sigur pentru oamenii noștri, producție responsabilă și aderarea la inițiative ecologice.
Prin reducerea amprentei asupra mediului, protejăm viitorul lumii noastre.
 
Compania înregistrează în permanență produse noi în portofoliu, producând câte două colecții noi, anual, inovand, într-o continuă căutare și cercetare, în vederea redimensionării gamei de produse.
 
Carreman România deține sediu de birouri și fabrică de producție în Botoșani, iar succesul societății decurge din urmărirea unei strategii de aliniere cu cerintele clienților, și, mai ales, se bazează pe încrederea și devotamentul angajaților, a căror experiență ne face puternici și receptivi la cerințele unei piețe în continuă și accelerată creștere.


În prezent, Carreman România este în căutare de personal pentru anumite posturi-cheie, nevoie creată de creșterea numărului de comenzi după pandemie, după cum urmează :
Responsabil de mediu,
Ingineri textiliști,
Operator la deservirea războaielor de țesut ( țesător / țesătoare), secția țesătorie,
Reglor-montator, secția țesătorie,
Tehnicieni mentenanță-electricieni automatiști echipamente industriale.

CV-urile sau cererile de angajare se depun la sediul societății, Calea Națională nr. 30(4), Botoșani sau pe email, la adresa carremanromania@carreman.fr.
 
-Site https://carreman-international.com/en/   
-Facebook https://www.facebook.com/carremaninternational/
-Instagram https://instagram.com/carreman_international?igshid=1xhndhwlnnjh8
-Youtube https://www.youtube.com/channel/UCdcc-2qKMAQPuAdeOww8v3w
-Linkedin https://www.linkedin.com/company/carreman

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Ziua Națională a României", sărbătorită ”acolo unde se agață harta în cui”

astăzi, 21:58
171

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și de dărăbăneni, doar că ploaia rece și vremea mohorâtă au făcut ca numărul participanților la manifestări să fie mult sub a...

Tragerea la sorți EURO 2024. România a scăpat de Germania, Anglia și Spania

astăzi, 20:26
478

România și-a aflat adversarele de la Campionatul European din GermaniaNaționala pregătită de Edi Iordănescu s-a aflat în urna a doua, după ce echipa noastră a bătut Elveția cu...

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea infracțiunilor în domeniul silvic

astăzi, 19:26
96

La data de 1 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu sprijinul celor din cadrul subunităților au acționat pentru prevenirea combaterea faptelor ilegale în do...