(A) Carreman România SRL aniversează 20 de ani de activitate

(A) Carreman România SRL aniversează 20 de ani de activitate

Carreman România este unul dintre puținii producători de țesătură pentru costume din România, cu parteneri și clienti în Europa, în Statele Unite și Canada, America de Sud, Australia, Asia (China și Japonia).
 
Societatea Carreman România, unul dintre cei mai importanți membri din cadrul Grupului Carreman International, creează, produce și comercializează stofe pentru piața de pret-a-porter.
Povestea Grupului Carreman a început în sudul Franței, la Castres, în 1989. Într-un timp scurt, această societate familială, cu o puternică dezvoltare comercială orientată către export, și-a extins baza de clienți în alte țări europene, dar și în Statele Unite, pași urmați de intrarea pe piața de producție românească, apoi pe cea din China.
 
Sustenabilitatea este convingerea fundamentală a Carreman International, prin producerea de țesături concepute pentru a fi ecologice, reducerea pericolelor energetice și a poluării apei, asigurarea unui mediu sigur pentru oamenii noștri, producție responsabilă și aderarea la inițiative ecologice.
Prin reducerea amprentei asupra mediului, protejăm viitorul lumii noastre.
 
Compania înregistrează în permanență produse noi în portofoliu, producând câte două colecții noi, anual, inovand, într-o continuă căutare și cercetare, în vederea redimensionării gamei de produse.
 
Carreman România deține sediu de birouri și fabrică de producție în Botoșani, iar succesul societății decurge din urmărirea unei strategii de aliniere cu cerintele clienților, și, mai ales, se bazează pe încrederea și devotamentul angajaților, a căror experiență ne face puternici și receptivi la cerințele unei piețe în continuă și accelerată creștere.


În prezent, Carreman România este în căutare de personal pentru anumite posturi-cheie, nevoie creată de creșterea numărului de comenzi după pandemie, după cum urmează :
Responsabil de mediu,
Ingineri textiliști,
Operator la deservirea războaielor de țesut ( țesător / țesătoare), secția țesătorie,
Reglor-montator, secția țesătorie,
Tehnicieni mentenanță-electricieni automatiști echipamente industriale.

CV-urile sau cererile de angajare se depun la sediul societății, Calea Națională nr. 30(4), Botoșani sau pe email, la adresa carremanromania@carreman.fr.
 
-Site https://carreman-international.com/en/   
-Facebook https://www.facebook.com/carremaninternational/
-Instagram https://instagram.com/carreman_international?igshid=1xhndhwlnnjh8
-Youtube https://www.youtube.com/channel/UCdcc-2qKMAQPuAdeOww8v3w
-Linkedin https://www.linkedin.com/company/carreman

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani FCSB 0-2! Eliminați din Cupa României!

Joi, 8 Decembrie 2022
93

FC Botoșani a părăsit Cupa României, fiind pe penultimul loc al grupei B. Adversara de azi, FCSB, părăsește de asemenea competiția. UTA Arad și CS Mioveni sunt echipele ce merg mai depar...

Alexandra Huțu: „35 de proiecte privind modernizarea sistemelor de iluminat public au fost aprobate de Administrația Fondului pentru Mediu și vor primi finanțare în sumă totală de 40.890.281 lei”

Joi, 8 Decembrie 2022
128

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat în această seară lista unităților administrativ-teritoriale care vor primi finanțare pentru proiectele depuse în anul 2021 î...

În anumite situații, șoferilor ce depășesc cu mult limita de viteză li se va putea confisca mașina (proiect)

Joi, 8 Decembrie 2022
143

În cazul în care depășesc cu mai mult de 100 de km/h viteza legală pe un sector de drum, șoferii vor rămâne fără permisul de conducere și certificatul de înma...