(A) Carreman România SRL aniversează 20 de ani de activitate

(A) Carreman România SRL aniversează 20 de ani de activitate

Carreman România este unul dintre puținii producători de țesătură pentru costume din România, cu parteneri și clienti în Europa, în Statele Unite și Canada, America de Sud, Australia, Asia (China și Japonia).
 
Societatea Carreman România, unul dintre cei mai importanți membri din cadrul Grupului Carreman International, creează, produce și comercializează stofe pentru piața de pret-a-porter.
Povestea Grupului Carreman a început în sudul Franței, la Castres, în 1989. Într-un timp scurt, această societate familială, cu o puternică dezvoltare comercială orientată către export, și-a extins baza de clienți în alte țări europene, dar și în Statele Unite, pași urmați de intrarea pe piața de producție românească, apoi pe cea din China.
 
Sustenabilitatea este convingerea fundamentală a Carreman International, prin producerea de țesături concepute pentru a fi ecologice, reducerea pericolelor energetice și a poluării apei, asigurarea unui mediu sigur pentru oamenii noștri, producție responsabilă și aderarea la inițiative ecologice.
Prin reducerea amprentei asupra mediului, protejăm viitorul lumii noastre.
 
Compania înregistrează în permanență produse noi în portofoliu, producând câte două colecții noi, anual, inovand, într-o continuă căutare și cercetare, în vederea redimensionării gamei de produse.
 
Carreman România deține sediu de birouri și fabrică de producție în Botoșani, iar succesul societății decurge din urmărirea unei strategii de aliniere cu cerintele clienților, și, mai ales, se bazează pe încrederea și devotamentul angajaților, a căror experiență ne face puternici și receptivi la cerințele unei piețe în continuă și accelerată creștere.


În prezent, Carreman România este în căutare de personal pentru anumite posturi-cheie, nevoie creată de creșterea numărului de comenzi după pandemie, după cum urmează :
Responsabil de mediu,
Ingineri textiliști,
Operator la deservirea războaielor de țesut ( țesător / țesătoare), secția țesătorie,
Reglor-montator, secția țesătorie,
Tehnicieni mentenanță-electricieni automatiști echipamente industriale.

CV-urile sau cererile de angajare se depun la sediul societății, Calea Națională nr. 30(4), Botoșani sau pe email, la adresa carremanromania@carreman.fr.
 
-Site https://carreman-international.com/en/   
-Facebook https://www.facebook.com/carremaninternational/
-Instagram https://instagram.com/carreman_international?igshid=1xhndhwlnnjh8
-Youtube https://www.youtube.com/channel/UCdcc-2qKMAQPuAdeOww8v3w
-Linkedin https://www.linkedin.com/company/carreman

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
334

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5580

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
229

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...