(A) CAMBRIDGE ENGLISH BOTOȘANI - COMUNICAT DE PRESĂ

FESTIVITATEA CAMBRIDGE ENGLISH LA BOTOȘANI - înmânarea certificatelor internaționale 
CELEBRĂM SUCCESUL

#proudcambridgeenglishexamgraduate
Suntem o comunitate puternică, ne ajutăm unii pe alții, lucrăm împreună și depunem toate eforturile necesare pentru educație!

Festivitatea CAMBRIDGE ENGLISH

Cel mai important eveniment anual din calendarul evenimentelor educaționale Cambridge English organizate în Botoșani, va avea loc la Hotel Rapsodia, Sala ”Mihai Eminescu” pe 9 septembrie. Cele 3 serii de participanți însumează peste 600 de elevi care s-au pregătit în cadrul centrului lingvistic Cambridge Star și au susținut un examen Cambridge English în perioada august 2023 - august 2024.

La eveniment participă în calitate de invitat special Aniella Bușilă, reprezentant Cambridge University Press & Assessment. Cambridge English Qualifications sunt recunoscute la nivel global ca dovadă a excelenței, iar atunci când elevii pe care îi pregătim se află în această călătorie a învățării și a cunoașterii, dorim să împărtășim succesul lor cu întreaga comunitate.

Cei mai mulți candidați au vârstă cuprinsă între 7 și 12 ani, un total de 230. Aceștia au susținut unul din examenele pre A1 Starters, A1 Movers și A2 Flyers, examene care le aduc o diplomă internațională. 

Și nivelurile mai mari au cifre impresionante, mai ales că certificatele obținute îi vor ajuta să își echivaleze probele lingvistice în cadrul examenelor naționale și sunt recunoscute pe viață: 92 de certificate vor fi acordate pentru examenul A2 Key for Schools (KET), 118 pentru B1 Preliminary for Schools (PET), 112 de certificate acordate candidaților la examenul B2 First for Schools (FCE), 58 C1 Advanced (CAE), iar 10 candidați vor fi felicitați pentru susținerea celui mai complex examen Cambridge English, C2 Proficiency (CPE).

Rezultatele obținute de aceștia în cadrul examenelor Cambridge English susținute la Botoșani în anul școlar 2023-2024 reprezintă o marcă a excelenței, cu un scor cu până la 7% peste media mondială, conform statisticii realizate de Cambridge Assessment English.

“Ceremonia de premiere reprezintă momentul care ne insuflă energia necesară pentru întregul an școlar, motivându-ne să depășim orice obstacol și să găsim soluții în orice context. Centrul Lingvistic se mândrește cu o rată de promovare de 100% și cu performanțe remarcabile în ceea ce privește susținerea examenelor Cambridge de către cei mai tineri candidați. Ceea ce ne diferențiază sunt misiunea și valorile noastre: avem încredere în copii și punem pasiune în ceea ce facem, oferindu-le nu doar cunoștințe lingvistice, ci și abilități de viață independentă și oportunități de dezvoltare personală. Nu pot decât să admir pasiunea profesorilor care au făcut aceste rezultate posibile și îmi doresc să ne bucurăm alături de candidați și familiile acestora la festivitatea de premiere”, a precizat Rață-Bucevschi, manager și fondator Cambridge Star.

“Echipa centrului Cambridge Star creează an de an oportunități de dezvoltare personală și profesională, având profesori dedicați, resurse permanent actualizate și eforturi care converg spre un singur scop: să oferim copiilor și adulților un nivel de educație de top pe palierul nostru, nu doar la nivel local, ci comparabil ca performanță la nivel mondial. Povestea de succes a centrului nostru lingvistic reflectă o experiență de învățare cu rezultate remarcabile, evidențiată prin promovarea examenelor internaționale de certificare a competențelor lingvistice.”, a declarat Elisabeta Maxim, Director General Cambridge Star Botoșani.

Organizator: Cambridge Star 

Centru de pregătire Cambridge English 
Centrul lingvistic Cambridge Star are o experiență de peste 12 ani în pregătirea candidaților,  cu peste 1700 de cursanți în prezent, ghidați de 18 profesori dedicați.


Centrul lingvistic Cambridge Star pune în aplicare abordarea «step-by-step» (pas cu pas) Cambridge English, oferind elevilor o pregătire progresivă pentru diferite niveluri de examen. Tematica de curs este adaptată 100% atât cerințelor examenelor Cambridge English, cât și vieții cotidiene. Cursanții pot opta pentru cursuri de pregătire Cambridge, acestea desfășurându-se pe durata unui an sau doi ani școlari, în funcție de nivelul de examen pe care îl vor susține la finalul acestora.

Evenimentului Festivitatea Cambridge English la Botoșani i s-au alăturat parteneri care susțin educația

Parteneri Silver: Cosula Peisagistic, Dentson Clinic, Panifcom
Parteneri Bronze: Magazin Junior
Partener Media: Stiri Botosani


 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Eduard Mititelu: „Pas important în demersul nostru pentru a aduce servicii medicale de calitate”

astăzi, 15:10

Am obținut avizul Ministerului Sănătății pentru proiectul de hotărâre de guvern privind înființarea Spitalului Orășenesc Darabani! Acesta este un pas important în demersul n...

(P) Cum să porți adidașii de damă? Ținute pentru orice ocazie

astăzi, 14:51

Adidașii de damă sunt articole de încălțăminte emblematice pentru cultura urbană, nu mai sunt de mult doar pentru sala de sport sau plimbări în parc, ci au devenit elemente centrale...

Gastronomie și tradiții grecești, sub îndrumarea lui Daniel HAIDARLI (galerie foto)

astăzi, 14:38

Sâmbătă, 14 septembrie, la Popas Cucorăni, a avut loc un eveniment de excepție intitulat „Seară cu gastronomie și dansuri balcanice”, cu un puternic accent pe cultura și tradi...