Urban Serv SA se pregătește de iarnă și cumpără peste 1500 de tone de sare industrială

Urban Serv SA se pregătește de iarnă și cumpără peste 1500 de tone de sare industrială

Compania de la Botoșani care asigură curățenia în municipiul reședință de județ, Urban Serv SA, a intrat în procedura de achiziție a peste 1000 de tone de sare industrială, o cantitate considerată necesară pentru deszăpezirea din această iarnă.

Urban Serv SA a făcut anunțul de achiziție pe SEAP, platforma electronică care asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice și presupune achiziționarea de sare industrială, granulație 0-4mm, în baza unui acord-cadru cu durata de 5 luni, și care presupune furnizarea unei cantități de 1600 tone, dar nu mai puțin de 100 de tone de sare.

După cum a explicat directorul general al Urban Serv SA Botoșani, Gabriel Tanasă, înainte de a intra în procedura de achiziție, Urban Serv a făcut o evaluare a cantității de sare folosită în fiecare iarnă în municipiul Botoșani, evaluare care s-a făcut pe baza cantităților folosite în ultimii trei ani.

“Pe baza acestor cifre am estimat că avem nevoie de o cantitate aproximativă de 1500 de tone de sare. În orice caz, până vine iarna vom fi pregătiți pentru deszăpezire cu cantitățile necesare. În plus, utilajele pe care e folosim pe parcursul acestei acțiuni sunt în revizie, iar o parte chiar au terminat această procedură. Cu alte cuvinte, mâine daca se dă alerta am ieșit cu utilajele pe stradă”, a explicat directorul general al Urban Serv SA Botoșani, Gabriel Tanasă.

 

Spune-ne opinia ta