Urban Serv SA cumpără trei utilaje pentru deszăpezirea și curățarea trotuarelor pe timp de iarnă

Urban Serv SA cumpără trei utilaje pentru deszăpezirea și curățarea trotuarelor pe timp de iarnă

Compania care asigură salubrizarea din municipiul Botoșani, Urban Serv SA, vrea să investească nu mai puțin de 460.000 lei în achiziționarea mai multor utilaje care ar urma să fie folosite la  curățenia orașului.

Urban Serv SA a făcut anunțul de achiziție pe SEAP, platforma electronică care asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice și presupune achiziționarea a trei utilaje care se ridică la 390.000 lei fără TVA.

Pentru că astfel de utilaje, dacă sunt noi, sunt foarte scumpe, Urban Serv SA a scos anunțat direct prin procedura de achiziție că dorește să le cumpere second – hand.

Mai concret, Urban Serv SA își dorește să cumpere și să folosească la curățenia orașului o autospecială multifuncțională 4x4,minim euro 5, pentru curățare părții carosabile, un utilaj pentru deszăpezirea trotuarelor – cu lama și sărăriță, care ar urma să fie folosită pentru deszăpezirea si combaterea poleiului de pe trotuare, precum și un utilaj pentru deszăpezirea trotuarelor si a zonelor pietonale – cu lama și sărăriță.

În emisiunea "Invitatul de la Știri",  din studioul de la Știri. Botoșaani.ro, directorul general al  Urban Serv SA Botoșani, Gabriel Tanasă, anunțase încă de la începutul lunii iunie ideea achiziției acestor utilaje, dar acum compania a intrat direct în procedura de licitație.

 

Spune-ne opinia ta