Un nou contract pentru capturarea câinilor de pe străzile din Botoşani

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement a încheiat un  accord cadru de servicii şi un contract subscvent cu Asocierea S.C.TRIOCONSTRUCT S.R.L. – S.C.HELMI-VET S.R.L, prin liderul asocierii, respectiv S.C.TRIOCONSTRUCT S.R.L pentru activitatea de ecarisaj din municipiul Botoşani. 

Un nou contract pentru capturarea câinilor de pe străzile din Botoşani

Scopul acordului-cadru îl reprezintă stabilirea elementelor/condițiilor esențiale care vor guverna contractele subsecvente de furnizare ce urmează a fi atribuite pe durata derulării prezentului acord-cadru având ca obiect „Servicii de gestionare a câinilor fără stăpân de pe teritoriul Municipiului Botoșani”.

Activitatea constă în capturarea, transportul și predarea câinilor capturați, servicii de asistență veterinară, cazarea și îngrijirea câinilor, gestionarea padocului, servicii de ecarisare și neutralizare a deșeurilor de origine animală, adopția la distanță.

Durata acordului-cadru este de doi ani, cu posibilitate de prelungire cu cel mult patru luni, începând de la data semnării acordului cadru de către ambele părți.

Contractul subsecvent nr.1 s-a încheiat pentru perioada 24 iulie – 31 decembrie 2017 (5 luni), celelalte contracte subsecvente urmând să se încheie după cum urmează:

  • un contract subsecvent ianuarie – decembrie 2018 (12 luni);
  • un contract subsecvent ianuarie – 24 iulie 2019 (7 luni);
  • patru contracte subsecvente lunare 25 iulie – 24 noiembrie 2019 (posibilitatea de prelungire cu cel mult patru luni).

Valoarea totală maximă a acordului cadru este de 1.923.827,73 lei fără TVA, conform propunerii financiare, pentru perioada de doi ani și patru luni (posibilitatea de prelungire cu cel mult patru luni).

Valoarea minimă a acordului-cadru este de 1.648.995,20 lei fără TVA, conform propunerii financiare, pentru perioada de doi ani în limita fondurilor bugetare alocate.

Valoarea maximă a Contractului subsecvent nr.1 este de 350.431,10 lei fără TVA, la care se adaugă TVA-ul aferent conform legislației în vigoare;

Valoarea minimă a Contractului subsecvent nr.1 este de 200.231,10 lei fără TVA, la care se adaugă TVA-ul aferent conform legislației în vigoare.

Comunicat de presă Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
519

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
75

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
92

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...