Sute de botoşăneni, victime ale câinilor!

Aproape 300 de botoşăneni au avut nevoie de îngrijiri medicale şi de tratamentul specific după ce au nimerit în colţii câinilor.

Sute de botoşăneni, victime ale câinilor!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Câini fără stăpân sau câini de curte au fost "incriminaţi" de botoşănenii care au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor sau la Compartimentul de Primiri Urgenţe- Pediatrie pentru toaletarea plăgilor muşcate, ulterior fiind direcţionaţi către Secţia de Boli Infecţioase.


"De la începutul anului s-au prezentat la cabinetul de vaccinare antirabică din cadrul Secţiei de Boli Infecţioase 281 de persoane. Toate persoanele au fost vaccinate cu vaccin aflat în stoc. Avem suficient vaccin pe stoc, deşi mai sunt sincope în aprovizionare ce ţin de furnizor", spune medicul Ştefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati.

În tot acest timp, procedura de desemnare a unei firme sau asocieri de firme care să se ocupe de ecarisaj, cel puţin în municipiul Botoşani, este în derulare. Oferta depusă de asocierea dintre firmele Trio Construct și Helmi Vet este în analiză.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la drum! Cum se circulă acum în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:36

Meteorologii au actualizat prognoza meteo, anunțând Cod Galben de ceață până la ora 12:30, pentru județul Botoșani.  Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de me...

Botoșăneanul care a sărbătorit Armata Română la Madrid! (Foto)

astăzi, 10:59

Pe 24 octombrie, Reședința Militară Alcazar din Madrid a fost gazda festivității de celebrare a Zilei Armatei Române, eveniment organizat pentru comemorarea și recunoașterea valoroaselor ...

Ilona la Vocea României: Botoșăneanca nu a întors niciun scaun, dar Chirilă i-a apreciat ”timbrul misterios”! (Foto, Video)

astăzi, 10:00

Ilona Dănilă, expert în comunicare și marketing, nu a reușit să îi convingă pe antrenori cu piesa „Ilona”. Tudor Chirilă avea cu totul și cu totul altă așteptare de l...