Toţi directorii de la Nova Apaserv vor fi evaluaţi

Toţi directorii de la Nova Apaserv vor fi evaluaţi

Consiliul de Administraţie de la societatea Nova Apaserv va evalua activitatea tuturor directorilor din cadrul unităţii.

Potrivit lui Albertă Tănasă, directorul Nova Apaserv, cu ocazia acestei evaluări se doreşte a se vedea dacă numărul de directori este corespunzător şi justificat prin randamentul şi eficienţa pe care îl are fiecare compartiment care aparţine de direcţiile respective.

“Consiliul de Administraţie va face o analiză pe fiecare direcţie în parte şi să stabilească dacă numărul de directori este corespunzător,  justificat prin eficienţa şi randamentul pe care îl are fiecare compartiment care aparţine de direcţia respectivă. Eu nu pot să îmi exprim punctul de vedere decât punctul de vedere care va fi conturat după o analiză, dar nu s-a făcut până acum o analiză pe fiecare direcţie în parte”, a precizat directorul Nova Apaserv.

De curând, cei din conducerea Consiliului Judeţean au spus că se are în vedere reducerea numărului de directori de la operatorul de apă, în special pentru diminuarea cheltuielilor salariale. La Nova Apaserv sunt nu mai puţin de şase directori. 

 

Spune-ne opinia ta