Sorin Cornilă, după evaluarea activității pe 2023 a Instituției Prefectului din Botoșani: „Așa reușim să câștigăm încrederea și respectul cetățenilor” (foto, video)

Joi, 29 februarie 2024, a avut loc ședința Colegiului Prefectural al județului Botoșani, prezidată de prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

Sorin Cornilă, după evaluarea activității pe 2023 a Instituției Prefectului din Botoșani: „Așa reușim să câștigăm încrederea și respectul cetățenilor” (foto, video)

În debutul ședinței, consilierul din cadrul Instituției Prefectului – Județul Botoșani, Paula Amariei a prezentat „Activitatea Colegiului Prefectural al Județului Botoșani în anul 2023” și o sinteză despre „Stadiul îndeplinirii în Județul Botoșani a obiectivelor din Programul de Guvernare, la 31 decembrie 2023.”

Referitor la activitatea Instituției Prefectului Județul Botoșani din anul 2023 și la stadiul îndeplinirii în județul nostru a obiectivelor din Programul de Guvernare, vă transmit că am constatat că am avut o activitate destul de complexă, care s-a îmbunătățit, din toate punctele de vedere, am fost mai prezenți în activitățile publice și am încercat în același timp să venim prin activități publice în sprijinul Unităților Administrativ Teritoriale, în sprijinul dumneavoastră a celor care faceți parte din Colegiul Prefectural al județului Botoșani. Cred că am avut o colaborare bună, bineînțeles, întotdeauna este loc de mai bine și îmi doresc ca în fiecare an pe care îl petrecem împreună în formula asta să ne îmbunătățim activitatea, relaționarea, colaborarea, pentru că așa reușim să câștigăm încrederea și respectul cetățenilor din județul nostru. Încrederea este extrem de importantă și le transmit și inspectorilor șefi ai inspectoratelor județene ale MAI să câștige încrederea cetățenilor, așa cum facem și noi cei din administrație. De încrederea cetățenilor avem nevoie ca să funcționăm așa cum trebuie. Vă mulțumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o în anul anterior și-mi doresc ca anul acesta să avem o colaborare și mai bună”, a declarat prefectul Sorin Cornilă în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural.

Ședința a continuat cu prezentarea de către Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, colonel Cristian Boariu a „Analizei misiunilor de asigurare și restabilire a ordinii publice pe anul 2023.”

În finalul întâlnirii, doamna inspector Rodica Crăcană, şef serviciu al Serviciului Județean Botoșani al Arhivelor Naționale, a prezentat o informare privind activitatea desfășurată de Serviciul Județean Botoșani al Arhivelor Naționale în anul 2023.

La finalul ședinței Colegiului Prefectural reprezentanții IJJ Botoșani le-au prezentat membrilor Colegiului și reprezentanților presei, autovehiculul primit prin intermediul unui proiect finanțat de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani și-a completat astfel parcul auto cu un vehicul marca SsangYong Musso Grand Style, destinat consolidării capacităților de intervenție în situații de urgență în zonele afectate de dezastre, în scopul evaluării efectelor acestora, transmiterii mesajelor de informare, precum și pentru captarea imaginilor din aceste zone, fiind potrivit pentru terenurile dificile și drumurile accidentate, dar și în cadrul altor misiuni executate de jandarmii botoșăneni.

 

  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
58

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
149

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
82

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...