Străzile din Botoșani care arată ca după „bombardament”, primarul Cosmin Andrei a găsit vinovații (video)

Problema străzilor „bombardate” de gropi a făcut subiectul și ședinței de Consiliul Local din cursul zilei de miercuri, 28 februarie.

Străzile din Botoșani care arată ca după „bombardament”, primarul Cosmin Andrei a găsit vinovații (video)

Mai multe străzi din municipiul Botoșani dau bătăi de cap șoferilor. Și asta pentru că au ajuns să fie nevoiți să facă slalom printre gropile din asfalt, ori chiar să evite acele zone din oraș de frică să nu ajungă în service cu mașinile.

„Străzile arată ca după bombardament”

Acest aspect a fost sesizat și în ședința de Consiliul Local din cursul zilei de miercuri, 28 februarie, de către consilierul local Maxim Maricel, după alte interpelări ale altor consilieri.

În luna ianuarie această problemă a fost pusă pe foaie de Marcel Gheorghiță, consilier local din partea USR. Atunci, Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani a dat vina pe sezonul rece.

Observ cu tristețe că străzile din municipiul Botoșani arată ca după bombardament. Au avut interpelări și colegii noștri și se pare că nu se găsesc soluții pentru rezolvarea acestei probleme”, a declarat Maxim Maricel.

La acestea, viceprimarul Bogdan Buhăianu l-a ironizat întrebându-l dacă vorbește despre municipiul Botoșani.

Da, în Botoșani. Mergem împreună pe Ion Pilat, pe Brătianu, pe ocolitor Pacea, mergem peste tot și o să vedeți că străzile arată într-un mod dezastruos”, a adăugat Maxim Maricel.

„Ați observat că acest lucru a fost remediat...”

Și de această dată primarul Cosmin Andrei a venit cu o explicație destul de simplă: sezonul rece.

„După fiecare sezon rece apar gropi în carosabil și am început reparația acestor gropi, continuăm cu realizarea căminelor, iar pe străzile principale ați observat că acest lucru a fost remediat”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
987

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9428

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1301

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...