Serviciile de deszapezire vor fi scoase la licitatie

Serviciile de deszapezire vor fi scoase la licitatie
Presedintele Consiliului Judetean a hotarat sa nu prelungeasca contractul cu firma care s-a ocupat in 2007 de deszapezirea in judet, si sa organizeze licitatie.

Pentru ca sunt foarte multe discutii, am luat decizia sa nu se mai prelungeasca acest contract, ci sa se organizeze o noua licitatie pentru serviciile de deszapezire, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Prin urmare, s-au inceput procedurile pentru demararea licitatiei. Insa iarna s-ar putea sa ne prinda nepregatiti daca in urma licitatiei vor aparea contestatii, deoarece perioada este foarte scurta.

Daca nu exista contestatii, la inceputul perioadei de iarna vom avea contractul incheiat. Daca vor fi contestatii si se intampla sa vina iarna mai devreme, cred ca singura posibilitate ar fi de a se actiona cu utilajele noastre, iar daca situatia este mult mai grava, sa incercam sa facem un act aditional cu societatea cu care s-a deszapezit in 2007, a specificat Geanina Pintilii, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri (DJDP) Botosani.

Pana anul trecut, deszapezirea drumurilor din judet era desfasurata de Construct Com, firma care inchiriaza utilajele societatii Transporturi Auto.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii vor putea da amenzi de circulație cu ajutorul unei rețele de sute de camere video, au votat senatorii

astăzi, 19:45
54

Traficul rutier pe drumurile publice din România va fi monitorizat, peste câțiva ani, printr-un sistem integrat, numit e-SIGUR, iar în cazul încălcării regulile de circ...

Profesoară din Botoșani, participantă la un atelier internațional pe teme de protecție a consumatorilor

astăzi, 19:15
54

Timp de trei zile (18, 23, 25 noiembrie 2022) - doamna profesoară Carmen Silvia Ciobanu reprezentant al Asociației pentru Consumatori Botoșani a participat la Atelierul internațional online Consti...

Primarii de sector și ai municipiilor reședință de județ vor avea acces la informații de securitate națională

astăzi, 18:33
38

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat luni actul normativ pentru modificarea şi completarea art. 11 din Legea nr. 51/1991 privind securitatea naţională a României, prin care primarii de se...