Serviciile de deszapezire vor fi scoase la licitatie

Serviciile de deszapezire vor fi scoase la licitatie
Presedintele Consiliului Judetean a hotarat sa nu prelungeasca contractul cu firma care s-a ocupat in 2007 de deszapezirea in judet, si sa organizeze licitatie.

Pentru ca sunt foarte multe discutii, am luat decizia sa nu se mai prelungeasca acest contract, ci sa se organizeze o noua licitatie pentru serviciile de deszapezire, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Prin urmare, s-au inceput procedurile pentru demararea licitatiei. Insa iarna s-ar putea sa ne prinda nepregatiti daca in urma licitatiei vor aparea contestatii, deoarece perioada este foarte scurta.

Daca nu exista contestatii, la inceputul perioadei de iarna vom avea contractul incheiat. Daca vor fi contestatii si se intampla sa vina iarna mai devreme, cred ca singura posibilitate ar fi de a se actiona cu utilajele noastre, iar daca situatia este mult mai grava, sa incercam sa facem un act aditional cu societatea cu care s-a deszapezit in 2007, a specificat Geanina Pintilii, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri (DJDP) Botosani.

Pana anul trecut, deszapezirea drumurilor din judet era desfasurata de Construct Com, firma care inchiriaza utilajele societatii Transporturi Auto.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FC Botoșani 5-1! Eșec usturător

Duminică, 1 Octombrie 2023
155

Situația este din ce în ce mai drastică la FC Botoșani. Elevii lui Dan Alexa au pierdut duelul cu Universitatea Craiova, scor 5-1 și rămân ultimii în Superligă.Problemele a...

Cererile pentru bursele sociale ale elevilor mai pot fi depuse până pe 6 octombrie

Duminică, 1 Octombrie 2023
164

Sistemul de acordare a burselor sociale pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat în anul școlar 2023 - 2024 s-a schimbat față de cel din anii anteriori. Valoarea b...

Polițistul din Botoșani căruia pasiunea pentru muzică i-a adus două trofee

Duminică, 1 Octombrie 2023
506

Un polițist de frontieră din Dorohoi s-a făcut remarcat prin pasiunea pentru muzică, o chemare care i-a adus deja două premii importante.Daniel Vitcu lucrează la Sectorul Poliției de Fronti...