Pace la hotare!

Pace la hotare!

 Ipotesti  www.eminescuipotesti.ro

Discordia de la granita dintre municipiul Botosani si comuna Mihai Eminescu pare sa se fi dizolvat, dupa ce sefii administratiilor au dezbatut indelung situatia.

Potrivit ultimei impartiri teritoriale de la 1968, linia de granita intre municipiul Botosani si comuna Mihai Eminescu trece prin mijlocul fabricii Electrocontact. O parte dintre agentii economici erau nevoiti sa plateasca impozite si la Mihai Eminescu si la Botosani.

In momentul de fata se fac PUG-urile si la comuna Mihai Eminescu si la municipiul Botosani si cumva ne-am inteles cu domnul primar. Nu cred ca va mai fi vreo divergenta intre noi doi. Am indreptat lucrurile si asa raman. A fost bataia pe societati, informeaza primarul Verginel Gireada.

Majoritatea societatilor din zona au fost inregistrate deja la comuna Mihai Eminescu. Erau in jur de 10 societati care plateau si la Botosani si la noi. Acum s-a reglat situatia. Ce este eliberat act de proprietate la Botosani, platesc la municipiu impozitele, ce e la noi, platesc la Mihai Eminescu. N-o sa mai fie niciun motiv de mar al discordiei limita de hotar, asigura Verginel Gireada.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1016

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
298

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
255

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...