Separatoare de sens montate pe Șoseaua Iașului, la Lebăda

Separatoare de sens montate pe Șoseaua Iașului, la Lebăda

Municipalitatea a demarat procedura de achziție a separatoarelor de sens ce urmează a fi montate pe Șoseaua Iașului, de la benzinăria Lukoil și până la sensul giratoriu de la Lebăda.

Decizia de a fi montate aceste separatoare a fost luată de Comisia de sistematizare a circulației rutiere în municipiul Botoșani pe fondul accidentelor rutiere grave ce s-au produs în ultimii doi ani în acea zonă.

Separatoarele de sens, care vor fi dintr-un plastic dur, vor fi montate în vara acestui an. 

"Comisia de sistematizare rutieră ne-a transmis un proces verbal de la o întrunire de a dumnealor în care apare semnalat că s-a discutat despre montarea acestor separatoare și s-a bifat cu Da. Din cele discutate cu domnul primar am înțeles că sunt în procedura de achiziție prin Direcția Edilitare urmând ca odată cu cumpărarea lor să le montăm", a precizat Eugen Țurcanu directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement.

În prezent, sensurile de mers sunt separate cu linie dublă continuă. În repetate rânduri, cetățenii care locuiesc în zonă au solicitat să fie linie discontinuă, pentru a putea intra pe proprietăți, dar propunerea a fost respinsă de fiecare dată. 

 

 

Spune-ne opinia ta