Șantiere inspectate de primarul Cosmin Andrei

Șantiere inspectate de primarul Cosmin Andrei

Mai multe șantiere din municipiul Botoșani au fost inspectate, din nou, de primarul Cosmin Andrei împreună cu viceprimarul Bogdan Buhăianu și administratorul public Mircea Magdalena.

Aceștia au discutat cu muncitorii,  asigurându-se că lucrările se desfășoară conform proiectelor și că nu fac rabat de la calitate.

Edilul a purtat discuții, inclusiv cu cetățenii aflați pe străzile în plin șantier, ascultând atât dorințele cât și sfaturile celor direct afectați, demonstrând din nou, că este interesat de bunăstarea locuitorilor  municipiului Botoșani și că ei sunt, cu adevărat, cei mai buni consilieri ai primarului.

După ce s-a intervenit la sistemul de canalizare pluvială (100%), constructorii au amenajat trotuarele și căile de acces spre proprietăți, cu pavele pietonale și borduri (1.760 mp). Vor mai fi realizate lucrări de asfaltare pe toată lungimea celor 582 de metri liniari, racorduri cu străzile învecinate, semnalizare rutieră, marcaje și locuri de parcare”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Edilul municipiului a inspectat și lucrările de pe strada Aleksandr Pușkin, unde constructorii amenajează atât căile de acces cât și trotuarele, strada Barbu Lăzăreanu, primarul afirmând că toate lucrările sunt în grafic.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Aria naturală protejată Siretul Mijlociu – Bucecea, sit de importanță comunitară

Marţi, 5 Octombrie 2021
321

Aria naturală protejată Siretul Mijlociu – Bucecea a fost declarată sit de importanță comunitară.Acest lucru s-a produs prin Ord M.M.D.D. nr.1964/2007, pentru conservarea următoarelor...

Siguranță rutieră mai bună pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani

Luni, 4 Octombrie 2021
651

După implementarea unui proiect pilot pe str. Împărat Traian, prin impunerea unor măsuri de siguranță la trecerile de pietoni, rezultatele sunt cele așteptate.   Inițial, acest ...

Modern Calor SA începe furnizarea agentului termic

Luni, 4 Octombrie 2021
1154

Începând de miercuri de la ora 6.00. societatea municipală de termoficare va începe furnizarea agentului termic, atât pentru abonații casnici cât și pentru agenții ec...