S-au deschis ofertele pentru Muzeul Județean

S-au deschis ofertele pentru Muzeul Județean

Reprezentanții Consiliului Județean au declarat că s-au deschis ofertele pentru lucrările de reabilitare și restaurare a Muzeului Județean Botoșani și sunt în analiză până la începutul lunii august.

Valoarea totală a investiției demarată de Compania Națională de Investiți se ridică la peste 7 milioane de euro, ceva mai mult de 36 milioane de lei, contribuția Consiliului Județean fiind de 577 mii de lei.

Nici mai mult nici mai puțin de cinci asocieri de firme și-au exprimat dorința de reabilita instituția de cultură botoșăneană. Asocierea Simion Tehnoconstruct, SC MTA Structural Engineers, Euras, asocierea de firme Smeogal Construct, Gruppo GE.DI., Gruppo SRL și STOOD Project, asocierea Construcții Unu, Elma Stil și Arc Design, asocierea ABC -CON Internațional, Restaco, General Construct, Polarh Design și nu în ultimul rând asocierea dintre Manelli Impresa, Interactive Design și Tehno Consulting Solution sunt societățile care s-au înscris la licitația pentru reabilitarea și restaurarea Muzeului Județean.

 

 

Spune-ne opinia ta